Accept на суши, екипът на бандата ще похапне пица у нас


Accept на суши, екипът на бандата ще похапне пица у нас

3572

Броени часове остават до концерта на Accept в София, който ще бъде и последният от турнетим по повод новия албум "Blind Rage", достигнал до N 1 в Германия.

Както е известно, немските рокаджии ще забият в зала "Христо Ботев" тази сряда, 16 декември. Музикантите ще пристигнат след шоуто си в Румъния и ще имат време за един ден почивка в София. "Засега не знаем за нещо по–специално, което ще искат да видят, предполагаме, че ще си почиват", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Изисквания за екипа и групата обаче не липсват. Закуската в деня на концерта задължително трябва да е топла – с акцент на яйца и бекон. Обядът - лек, а вечерята да се сервира в 17.30 часа. След шоуто екипът на групата ще похапва пица и пилешки крилца, а бандата ще заложи на суши.

Гостите ще споделят обща гримьорна, освен Mark Tornillo, който ще бъде в самостоятелна и трябва да има гореща пилешка или телешка супа два часа преди изявата. Останалите ще имат плодове, зеленчуци и снаксове. Освен традиционните вино и бира, групарите искат и 6 бутилки безалкохолна бира.

Феновете на рок музиката ще имат поредната възможност да чуят динозаврите, които след участието си на Kavarna Rock 2013 отново ще свирят у нас, този път в София. Accept идват с новия диск, който е и първият им албум, достигнал до първа позиция в родината им. "Най-щастливи сме когато имаме живи участия, а колко вълнуващо е да направиш нов албум и да скочиш отново на сцена и да го изпълниш. Феновете знаят, че могат да разчитат на нас", споделя Wolf Hoffmann.
В София ще дойдат и двете нови попълнения. Това са китаристът Uwe Lulis и барабанистът Christopher Williams, които заместиха напусналите Herman Frank и Stefan Schwarzmann.

"Феновете на рок музиката да се подготвят за истинско зимно шоу. След като видяхме как Accept бяха приети в Каварна, сме сигурни, че и столицата ще ги посрещне подобаващо", споделят организаторите.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страна: Puccadilly, Office1Superstore, OMV, Techomarket, Technopolos, магазини "На тъмно", Usit Colours, книжарници Booktrading, НДК, книжен център Greenwich, "Мюзик център" – Пловдив и др., както и онлайн чрез  www.eventim.bg и www.ticketportal.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички