Коледният дух в новото видео на Destiny


Коледният дух в новото видео на Destiny

4180

Какво е коледният  дух за всеки от нас? Какви са емоциите, съпътстващи най-съкровените мигове със семейството край елхата? Какво е вълнението от отброяването на часовете до заветния час, в който настъпва Коледа и е време да отворим подаръците?

На тези въпроси отговарят квартет Destiny заедно с вокалнa група Бон-Бон в най-новото си съвместно коледно видео - "Christmas Medley". Неговата премиера ще се състои на 19 декемеври в Sofia Ring Mall, където музикантите канят всички свои партньори и приятели, за да отбележат заедно финала на една успешна година и да се подготвят за коледните празници с тематичната композиция. Гери и сие обещават, че ще изсвирят и най-любимите парчета от репертоара си, сред които "Libertango", "Destiny" и "Asturias".

Празнична атмосфера и най-чиста радост бликат от проекта, в който струнната формация начело с цигуларката Гергана Алексиева  и най-популярната детска група у нас си подават ръка. Заедно те отправят поздрав и благопожелание към всички малки и големи, които вярват в чудесата по Коледа и ценят традиционни ценности като духовност,  традиция, семейна топлина.

Песните, записани във версии на български и английски език, събират в едно най-обичаните коледни мелодии на всички времена: "Silent Night"/"Тиха нощ", "Jingle Bells"/"Звъни, звънче" и "White Christmas"/"Бяла Коледа". Аранжиментът на парчетата е на композиторa Маурицио Абени –  дългогодишен ментор и приятел на квартет Destiny. Българският лейбъл Sofia Record Factory, продуцент на проекта, привлича за звукозаписа отново италианския звукорежисьор Марко Стречони. В записа звучат и музикантите от Симфоничния оркестър на БНР.

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, работил с най-големите звезди в България - Графа, Любо, Михаела Филева, Акага и много други.

"Chrismas Medley" е тук:
http://youtu.be/TTMT9AEkRTA

Квартет Destiny Online

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички