Deep Zone подаряват новата си песен Маски долу за Коледа


Deep Zone подаряват новата си песен Маски долу за Коледа

4913

Премиерата на дългоочакваната нова песен на Deep Zone, която носи провокативното заглавие "Маски долу", се състоя на живо в "Х Factor" наскоро.

Групата реши да подари изпълнението на феновете си за Коледа.  Официалният видеоклип се очаква да излезе в средата на януари догодина, а формацията обещава да поднесе на почитателите нещо много специално и красиво. "Маски долу" ще има няколко клубни варианти, както и версия на английски език, носеща заглавието "Gimme I Want It" -  поредната тяхна песен, която ще бъде завъртяна и извън България.
 Формацията предоставя "Маски долу" за свободно изтегляне в перфектно качество. Това може да се случи от официалния сайт на бандата:

http://www.deepzoneproject.com или от страницата им във Фейсбук.

"Хората така или иначе си теглят свободно музика от интернет или я свалят от видеоклиповете и затова решихме да ги улесним като им я предоставим директно ние, но в хубаво качество. Скоро ще пуснем и оригиналния инструментал, така че хората да могат да си я пеят и на караоке партита, както и в домашни условия. Все пак, ако някой иска да си купи още наша музика, може да ни намери в iTunes или да си поръча последния ни издаден албум "Няма Не" с директна доставка до вратата на дома си", споделя Дидо.

На Нова година Deep Zone ще имат две участия в хитови столични заведения, които вече са обявени във "Фейсбук" страницата на състава.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички