A Christmas Rockumentary live @ Mixtape 5


A Christmas Rockumentary live @ Mixtape 5

4101

Mixtape 5 представя специалното коледно издание на поредицата събития A Rockumentary от 21.00 ч. на 25 декември от 21.00 ч.

Публиката ще забавляват три популярни български рок банди - Hayes & Y, Jin Мonic и Bears Аnd Hunters от лейбъла Homeovox, който набра сериозна скорост през последната година. Те ще споделят сцената в голямата зала със селекторите Iveta Dimitrova и Shaker Maker.

Hayes & Y се изстреляха с почти непроследима скорост от "ъндърграунда" към висините на родната и световната музикални сцени. През октомври бандата издаде своето второ ЕР, което предизвика вълна от възхищение от страна на медиите и феновете. За него радиоводещият Красимир Москов написа: "В така наречения български алтернативен рок (каквото и да значи това) от много, ама много години не е имало особено вълнение в очакване на ново издание. (...). "Hayes & Y сами вдигнаха летвата с първото си EP. Добрата новина е, че с второто не само я прескачат, ами го правят с поне една педя аванс. Втората добра новина – ЕР-то е не само хубаво, но и много разнообразно".

https://www.youtube.com/watch?v=RWBppGCTWJ4

Jin Monic е българска рок-ен-рол банда, сформирана през 2011. Днес тя е в състав: Николай Иванов (вокал), Ивайло Василев (китара), Боян Дечев (китара), Джокич Стефанов (бас) и Георги Иванов (барабани). Първият гиг на момчетата е през 2013 и оттогава не са спирали да изнасят концерти както в София, така и в други големи градове из страната. През 2014 групата издава своя първи сингъл "Sober Face", последван от парчетата "Esus" и "You Stay Blue". През същата година стават част от българския музикален инди лейбъл Homeovoxmusic. В началото на ноември музикантите дебютираха с първи видеоклип към сингъла  "Doors Of Youth".
https://www.youtube.com/watch?v=0ag-IQI6w4o

Bears Аnd Hunters също се събират покрай лейбъла HomeovoxMusic. Както сами казват - те обичат да правят нещата свободно и от душа. Това се усеща и в музиката им. Тази година бандата зарадва феновете с официалното видео към парчето "Comeback Story", наситено с настроение, хубави кадри и динамична музика. Най-общо казано, Bears Аnd Hunters притежават по малко и от двете съставни части на своето артистично име. Една млада банда с много обещаващо бъдеще.
https://www.youtube.com/watch?v=uhNWlXSDUnw

Билети за събитието могат да бъдат намерени в предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. В деня на събитието и на място те ще струват 15 лв. Както обикновено организаторите препоръчват предварителното купуване на пропуск заради ограничения капацитет на клуба.

Вратите отварят в 21.00 ч.

18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички