Takeover New Year’s Eve в клуб Ялта


Takeover New Year’s Eve в клуб Ялта

3631

Петима диджеи ще застанат зад пулта на традиционното New Year’s Eve парти в столичния клуб "Ялта" в ранните часове на 1 януари.

В Room 2 ще се изявят Danny Howells и Konrad Black заедно с нашите Liubo Ursiny, Philip Chernikov и Valdy, които стоят зад Takeover.

Билети на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени само от "Белия бар" в клуба, а за притежателите на клубни карти Takeover входът е свободен.

На новогодишното парти ще се развихри Danny Howels - един от най-неконвенционалните и любими редки гости на клуба заради своя приятелски характер, неподражаем стил и страст към всички музикални направляния. Британската легенда с над 20-годишна кариера в електронния саунд издава само когато е вдъхновен, без да се съобразява с   постоянно променящите се тенденции. Като продуцент Howells влиза в историята на електронната музика с класиките "Persuasion /Repercussion","Breathe" и "Kinky Funk". Оригиналната му продукция за собствения лейбъл Dig Deeper е включена в компилациите на значими артисти като Juan Maclean и Cassy, а ремиксите му "Ride The Storm" на Roachford, "Get Together" на Madonna и "Waiting For You" на Bent са само малка част от наистина удивителна дискография с дълбок сексапилен и футуристичен тек-фънк хаус. Danny Howells е страхотен диджей с всеобхватен вкус и безпогрешна техника, който може да миксира всичко – от джаз и рок през рок и всякакви изкривени мелодии - за повече емоция и добре овладяна драма зад грамофоните.

Вторият хедлайнър е представител на първата вълна канадски продуценти,  успели да проникнат в модерното берлинско техно. Стилът на Konrad Black е хармонично противоречие от апокалиптични бас линии и мрачни електронни прогресии с кинематографично темпо, които звучат най-добре в малки и слабо осветени зали като Room 2 например. Повлиян от Maurizio и Basic Channel, албума "Consumed" на Plastikman и артистите в Perlon и Playhouse, Black зарязва дръм-ен-бейса и се преоткрива като техно продуцент. Още докато живее във Ванкувър, създава лебъла Wagon Repair, който издава и следващите му тракове "Draconia" и "Medusa Smile".

Вдъхновението от непрекъснатото движение провокира Konrad да се завърне към продуцирането на собствена музика - "Trophic Cascade" излиза в края на 2014 за Visionquest, колаборацията му с Martin Buttrich (бивш гост на Takeover) Siamese Connection влиза в каталога на Guy Gerber-овия Rumors. Сред предстоящите издания на Black са дебют наколаборациите с Natalia Escobar и Lovers Never Die, както и дългосвирещ албум с Buttrich през 2016.

Другите трима участници в програмата за вечерта са добрепознатите  резиденти на Takeover Liubo Ursiny, Philip Chernikov и Valdy.

Повече информация -на:
Danny Howells: https://www.facebook.com/dannyhowellsdj/
Konrad Black: https://www.facebook.com/KonradBlackOfficial/
Liubo Ursiny: http://www.liuboursiny.com/
Valdy: https://www.facebook.com/valdymuzik
Philip Chernikov: https://www.facebook.com/philipchernikovmusic

Facebook
страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/555882054563748/

Билети:
Само на входа или в "Белия бар" до 31 декември.

Фейсконтрол.

Takeover карти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички