Коледен концерт на участници в X Factor, Мария Илиева с премиера


Коледен концерт на участници в X Factor, Мария Илиева с премиера

4342

Празнични изненади и гостуващи музикални звезди ще бъдат атракцията в предстоящия коледен концерт на X Factor по Нова от 20.00 ч на 24 декември.

Дарина (на снимката), Стивън, Виктория, Християна, A.V.A. и Кристиан ще получат по един подарък във всяко свое изпълнение, посрещайки празника още на сцената на шоуто. Впечатляващите постановки на участниците ще включват каляски, впряг от елени, бляскави костюми и много други коледни акценти. Концертът ще събере в дует и две доказали се певици, които са дълбоко свързани с X Factor. С интерпретация на световнопопулярен хит под светлините на прожекторите ще застанат Люси Дяковска и Поли Генова. Малко по-късно на сцената ще се качи и Графа, придружен от своя бенд и хитовото парче "Моменти", а Мария Илиева ще направи премиера на новата си песен. Едни от най-успешните изпълнители от миналогодишното издание на шоуто ще се появят в навечерието на празниците, за да докажат, че X Factor сбъдва мечти. В коледната нощ Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончева ще покажат вокално майсторство с песен, посветена на малките чудеса и големите мечти.

Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.     
 
Празничното настроение ще продължи със специалното коледно издание на "Господари на ефира" от 22.00 ч. Зрителите ще видят как facebойко се приготвя за празника. Пополина Вокс също е озарена от духа на Коледа, но по нейния неподражаем маниер.

Куп весели деца ще разсмеят със забавния начин, по който виждат света, и не на последно място -  "Бяла лястовица" ще бъде връчена на хор Космическите гласове, които спечелиха най-престижния хоров конкурс в света.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички