Веси Бонева и вокална група Мики Маус с коледен концерт


Веси Бонева и вокална група Мики Маус с коледен концерт

3509

Веси Бонева и вокална група Мики Маус ще подарят незабравим празничен концерт в столичния "Модерен театър" от 18.00 часа.

В духа на най-светлите празници през годината талантливите малчугани ще зарадват публиката с много песни и танци, а Веси Бонева ще се присъедини към тях, за да поздравят гостите със съвместната си песен "Коледен сън".

"За мен е истинско удоволствие да бъда част от коледния концерт на талантливите деца от вокална група Мики Маус. Миналата година записахме своята съвместна песен "Коледен сън" и съм истински щастлива, че се срещнах и работих с тези прекрасни деца", споделя певицата.

"Изпращам поредната невероятна година, наситена с много музика, усмивки и положителни емоции. Искам да пожелая на всички здраве, много слънце и вдъхновение! Нека през новата година любовта да съпътства дните ни, да ни се случват много истински неща, нови начала и мечти, споделеност и сбъднатост!", с усмивка отправя пожеланията си Веси.
 
Освен "Коледен сън", която Бонева записа с Мики Маус преди година, певицата поздравява почитателите си и с песента "Silent Night", която представи преди години заедно с Мария Илиева и Васил Петров.


Веси Бонева и Мики Маус – "Коледен сън": http://youtu.be/tv0nsY71DmU

Веси Бонева, Васил Петров и Мария Илиева – "Silent Night": http://youtu.be/u6q3PmIhImE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички