Рут Колева и Стефан Вълдобрев със специален коледен концерт


Рут Колева и Стефан Вълдобрев със специален коледен концерт

4059

Двама от най-обичаните български изпълнители - Рут Колева и Стефан Вълдобрев, се събират за специален коледен концерт в столичния клуб Mixtape 5 на 26 декември.

Артистите ще се изяват със собствени банди, съставени от легендарни български музиканти.

Феновете на Рут ще имат възможност да чуят, изпълнени на живо, новите парчета от предстоящия ѝ албум, който бе записан в САЩ по-рано тази година. Новият рилийз ще излезе през следващата година, нареждайки се сред най-очакваните нови албуми за България през 2016. Дискът обещава много специфично и съвсем ново за Колева звучене. Много по-динамичен, по-дълбок и дори сравняван с висококласни записи на световни звезди като Florence & The Machine, а дори и Adele, обясняват запознати с материала. Част от него ще бъде представена на 26 декември в голямата зала на клуба. Преди месец певицата пусна за безплатен даунлоуд своя последен албум "R U T H" като коледен подарък за своите почитатели.

На същата сцена ще прозвучи и колаборацията на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в състав: Иван Лечев, Стоян Янкулов (Стунджи), Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко. Те пуснаха нов видеоклип през лятото, който носи името "Холивуд". Вечерта няма да мине и без любимото парче "Бряг с цвят най-зелен" на Стефан и Рут.

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички