Diamond Black Christmas в Mascara


Diamond Black Christmas в Mascara

3757

На 24 декември, след празничната Бъдни вечер у дома, ще празнуваме в столичния клуб Mascara.

Коледното Staff Party на легендарния клуб, отворил врати с напълно обновена визия преди броени дни, ще събере приятели, колеги, партньори и клиенти, всички, за които e бил и продължава да бъде начин на живот и любима парти локация в София вече 8 години.

Staff партито е за всички наши колеги (и не само), които всяка вечер са на работа, докато другите се забавляват, затова на този ден ще се съберем да празнуваме заедно, поясниха от управата на клуба. Веселба за най-близките ни приятели и дългогодишни клиенти, с които първи ще се поздравим със светлия празник и ще си пожелаем Весела Коледа. За доброто настроение ще се погрижат Kaiski, Steven, Dimo BG и Andrew.

Хип-хоп Коледа под надслов Diamond Black Christmas предстои на 25 декември. Докато светът празнува най-красивите, светли дни в годината, от клуба канят на различна, класна и много специална "черна" Коледа.

Diamond Black Christmas - магична и бляскава като тъмен диамант, уникална и скъпоценна като бижу, празнична нощ ще предложи незабравими емоции и горещи хип-хоп и ар-ен-би хитове, миксирани от DJ Doncho & VKO (двамата на снимката).

На втория ден от Коледа, 26 декември, празничното парти продължава с взривяваща колаборация на DJ Vasquez, DJ Steven & Andrew, а в неделната вечер, 27 декември, отново Kaiski ще застъпи зад пулта, съчетавайки стил, модерно звучене и мелодичност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички