All Together Now Vol. 3 на Коледа с artnewscafе


All Together Now Vol. 3 на Коледа с artnewscafе

3437

Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които, освен семейния уют, търсят и възможност за забавление и срещи.

аrtnewscafé, като вече емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита All Together Now с идеята да бъдем всички заедно сега и за да предостави тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря.

Първото такова парти е на Коледа през 2014 – годината, когато Пловдив е избран за Европейска столица на култура и когато "Заедно" се превръща в мото и символ на града. За да бъдем всички "заедно", мястото на тази среща е в просторното пространството на Stage 51, а духът е специфичният за аrtnewscafé. Входът е свободен, а краят на вечерта – неопределима величина. След успеха на първото парти през 2014 следва и такова на Великден, а сега е време за третото издание.

Отново на Коледа, отново на същото място, отново с вход свободен.

И тъй като идеята тръгва от това, че празниците са времето, когато пловдивчани от всички краища на света се завръщат у дома, тази година зад пулта ще застане Charlie Smooth, родом от Пловдив, но живеещ и работещ в Берлин. Със своя 7-часов коледен сет той ще донесе духа на клубната сцена от германската столица. Разнообразната музикална селекция ще бъде с непредсказуеми скокове във времето и пространството, ще включва електро, денс, итало диско и какво ли още не от последните 40 години.

Charlie Smooth се мести преди 13 години в Берлин с идеята да бъде диджей. Освен тази отлично осъществена мисия той ръководи и платформата за музика и парти GetDeep, заедно с другите 4-ма члена Nano Nansen, DJ Xing, Leon и Philipp. От 2009, когато е създадена, GetDeep успява да се развие неколкократно като води в Берлин диджеи от всички краища на света. DJ Charlie залага на разнообразието в електронната и диско музика, както и на екстравагантните обрати в мелодията. 

Миксове на Charlie Smooth в SoundCloud:

https://soundcloud.com/charlie-smooth

Stage 51 e на булевард "Христо Ботев" 51.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички