Hello 2016: техно бъдеще сега!


Hello 2016: техно бъдеще сега!

3866

И тази година всички фенове на качествената електронна музика ще посрещнат новата техно година с Hello 2016! на Metropolis.

Най-старият и влиятелен диджейски колектив в България ще изпрати в историята една от най-успешните си обиколки около слънцето, но и ще посрещне своята 20-годишнина, за която е подготвил изненади и грандиозни събития, предстоящи тепърва.

Началото ще бъде с минималистичната красота в стила на един от най-големите електронни лейбъли в света - M_nus на Richie Hawtin, на 31 декември.

В парти фабриката Sofia Sound Factory ще се изявят двама от най-оригиналните минимълисти на лейбъла - Julian Jeweil и Whyt Noyz. И двамата се запознаха с българската публика чрез парти поредицата, представяща бъдещето на електронния звук – Future Heroes, а сега заедно с тях ще посрещнем и Новата 2016.

Julian Jeweil (на снимката) е френски диджей и продуцент с впечатляваща международна кариера и издания за CocoonPlus 8 Records, M_nus и Drumcode. След класиките му "Color" EP и "Techno Corner", стилът и звученето му непрекъснато се  променят, за да стигне до този постоянно "растящ и изригващ звук" днес.

"Whyt Noyz са бъдещето" според Richie Hawtin, както и сред милионите потребители на Beatport, чиито първи позиции сякаш са запазени за всеки нов техен трак. Дуото вече е самостоятелен проект, зад който е David Sidley. Oще една причина, поради която може да очакваме съвсем нов звук и стил. Самостоятелността позволява пълна концентрация и развитие в поетата посока, което е повече от добра заявка за една различна нощ, уверяват организаторите.

Билети по 30 лв.  чрез Eventim, OMV, Technomarket, Picadilly, Office 1, Orange, Usit Colors и НДК.

18+

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички