bTV изпраща 2015 с любими лица, посреща 2016 с нови проекти


bTV изпраща 2015 с любими лица, посреща 2016 с нови проекти

4229

Последната седмица на 2015 в ефира на bTV ще бъде изпълнена с любопитни теми и гости в специалните издания на предаванията, с хитови филмови заглавия и с празнични концерти.

Антон Хекимян и екипът на "Тази сутрин" ще продължат да следят събитията около най-светлите празници до края на годината и ще почиват единствено на 1 януари. Деси и Сашо от "Преди обед" ще изпратят 2015 подобаващо с много гости, сред които Росен Даскалов, Звезди (Ахат, Аналгин) и неговата половинка Силвия, олимпийска вицешампионка Николина Щерева, Гергана Паси, волейболната звезда Евгени ИвановПушката и съпругата му Маруся, както и руската машина Альона от шоуто "Фермата" и нейния съпруг Михаил. Зрителите ще видят още кои са Топ 5 на най-забавните клипчета от годината и какво научи "босият в занаята" Александър Кадиев, който от началото на сезона краде майсторлък от различни български майстори и заслужено получи награда "Чирак на годината".

Във филмовата програма на bTV в празничните дни ще блестят звезди като Сюзан Сарандън и Майкъл Дъглас в "Уолстрийт: парите никога не спят", Кейт Уинслет във фантастичната романтика "Дивергенти", Робърт де Ниро, Хилари Суонк и Аштън Къчър в романтичната комедия с "Новогодишна нощ", Джеръми Айрънс и Джон Малкович във фентъзи екшъна "Ерагон", Дженифър Анистън в роматничната комедия "Идеалният образ", Камерън Диас в "Най-сладкото нещо", Мерил Стрийп в биографичния филм "Джули и Джулия", Робърт де Ниро и Куба Гудинг Младши в "Мъже на честта", Донълд Съдърланд в "Сейлъмс Лот", Том Ханкс и Жан Рено в "Шифърът на Леонардо", както и Колин Фарел и Кийфър Съдърланд в "Телефонна клопка". За децата bTV е подготвила анимацията "Облачно с кюфтета" и поредицата "Елхички".  

На 31 декември зрителите на bTV ще започнат празненаствата за изпращане на 2015 от 20.00 часа с "Комиците", които са подготвили песни, танци и празнична атмосфера заедно с Орлин Горанов и Гергана Николаева (на снимката), Веселин Маринов, D2, Лора Караджова и Кристо, група Остава, фюжън бенд Акага и други. Сред гостите в новогодишната нощ ще бъдат и тримата финалисти от MasterChef, водещата на "Папараци" Николета Лозанова и колоритният член на журито на "България търси талант" - Любен Дилов-син. Зрителите ще се радват и на новогодишното издание на "Шоуто на Слави", а веднага след това Сашо Кадиев и Яна Грудева ще забваляват зрителите като водещи на пародийното шоу "Папатаци", в което ще има много смешни клипчета от цял свят, както и забвани моменти от българския телевизионен ефир. По традиция bTV ща излъчи новогодишното слово на президента на Република България Росен Плевнелиев, а началото на 2016 ще дойде със специална музикална програма, последвана от концерта "14 години телевизия Планета".

Празничната програма продължава и през първия ден на 2016 с пилотните издания на новите проекти на bTV "Играчи" и "Българи на 3 морета", както и с концерта "Бургас и морето". Новогодишните предавания през уикенда също няма да оставят зрителите да скучаят. В "Тази събота" и "Тази неделя" зрителите ще се срещнат със Стивън Дорф, Лепа Брена, фотографката Биляна Станилова и много други, а от "Търси се" са подготвили втора част на най-запомнящите се моменти от 2015. В първото си издание за 2016 Светослав Иванов е поканил в "120 минути" актьора и член на журито в "България търси талант" – Асен Блатечки, Стефка Костадинова, Христо Стоичков и други.

С обзор на скандалите и изцепките на българските випове през 2015 ще посрещне 2016 Николета Лозанова в "Папараци", заедно с Кристина Патрашкова, Златка Димитрова, Кали, Христо Сираков и Бони.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички