Pendulum, Mystikal, Mike Skinner и Контрол в афиша на Терминал 1


Pendulum, Mystikal, Mike Skinner и Контрол в афиша на Терминал 1

5555

Богата на разнообразие от стилове и от чуждестранни и български гости програма ще предложи "Терминал 1" в първия месец на Новата 2016.

Сред акцентите в афиша на популярния столичен клуб са Pendulum, Mystikal, Mike Skinner и Контрол, рок вечери с групите Casual Threesome, Raja & The Band, Faces и The Black Swells, както и специално лайв събитие, посветено на наскоро отишлия си Scott Weiland от Stone Temple Pilots и Velvet Revolver.

Първите изпълнители, идващи отвън, са свързани с новото начинание на Mike Skinner и Murkage, а именно Tonga. То ще бъде представено за първи път у нас на 14 януари, четвъртък. Грайм, трап, денсхол, хип-хоп, разбъркани в голям актуален музикален коктейл от Острова: Tonga, новият клубен проект на Майк Скинър и манчестърските продуценти, обединени в колектива Murkage, пристигат за луда вечер в "Терминал 1".

Тук, за разлика от познатото си амплоа, с което придоби световна известност, шеметният Майк (на снимката) се подвизава в ролята на диджей. На въпроса какво може да очаква публиката на подобно парти, Скинър отговаря кратко и ясно: "party bass". С компанията още на три емсита (Murkage Dave, Oscar #Worldpeace и Mista Silva) и втори диджей (Klepto DJ) София ще се превърне в столица на английската парти музика за една дълга нощ. Билети - в мрежата на Eventim.bg на цени о 15 лв. в предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и място.

Mark Ronson - "Feel Right" ft. Mystikal
https://www.youtube.com/watch?v=ognnZ3r2qyQ

На 20 януари, отново за първи път у нас, ще се изяви едно от утвърдените имена в хип-хопа – Mystikal. Рапърът от Ню Орлийнс, познат с песните "Danger", "Shake It Fast" и "Bouncin' Back", напоследък е особено популярен и в мейстрийм средите от колаборацията си с Mark Ronson и участващото в хитовия албум "Uptown Special" (2015) парче  "Feel Right". Събитието ще се проведе под шапката на серията High Winter (Volume 2), със съдействието на B-OK и участието още на Bobo & The Gang, Bora Dokle, OCG, Getto Productions. Билети - в касите на Eventim срещу 35 лв. предварително и 40 лв. на самата дата и на място.

Pendulum DJ Set, плюс традиционно силното участие на MC Verse, е още едно "по-различно" събитие, на което "Терминал 1" ще домакинства на 30 януари, събота. Тандемът е участвал на редица големи фестивали през годините, а в България е бил сред гостите на Elevation (2012). Парчета като например "Tarantula" и "Slam" са широкопопулярни у нас.  Билети от 40 лв. в предварителна продажба и 45 лв. на самата дата и място, като за конкретното събитие е важно да се отбележи, че броят им е ограничен до само 450, поради което се препоръчва предварителното закупуване!

Пълната януарска програма на клуб "Терминал 1":

https://www.facebook.com/notes/club-terminal-1/%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB-1-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC-%D1%8F%D0%BD%D1%83%D0%B0%D1%80%D0%B8-2016/918211824922239.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички