Вики Терзийска за бебето, което очаква, пред EVA


Вики Терзийска за бебето, което очаква, пред EVA

4343

Кое превърна Вики Терзийска от неукротима купонджийка в домошарка, която прави ябълков сладкиш и иска да си има пет кокошки да ѝ снасят яйца?

В интервю за януарския брой на EVA вокалистката на група Мастило разказва за новата си любов – Петър, от когото чака бебе, за промяната в живота си, за истините и слуховете около нейния вече приключил палав живот.

Певицата разкрива, че очакват момиченце."Мисля да я кръстим на майка ми – Маргарита. Най-интересното е, че трябва да се роди на моята дата. Не знам защо така е решил Господ, но аз не искам да я раждам тогава. Нека тя си има нейна дата, а аз – моя", не крие изпълнителката.

При инж. Иван НесторовАмебата резки завои не се очакват. Той продължава да се движи по линията рок и метъл, забавлявайки се с Фънки. Кого ще видим и чуем през 2016-та, благодарение на тяхната компания "София Мюзик Ентърпрайсис", освен Queen с Адам Ламбърт – четете в новоизлезлия брой на списанието. Заедно с пикантни подробности за този, който пее песните на Фреди Мъркюри в турнето на Queen. С интересни разкрития за актьорите, които участват в сагата "Междузвездни войни", но скрити зад маските на героите Чубака, Йода, Дарт Вейдър...

Както и за навършващата 70 години, но продължаваща да пее умопомрачително Доли Партън и за нейния единствен тайнствен мъж...

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички