София избухва в дъга от багри и ритъм


София избухва в дъга от багри и ритъм

4081

София ще се оцвети в ярките цветове на Холи традицията за трета поредна година.

Фестивалът на цветовете ще се проведе  в столицата на 25 юни. Организаторите от "Коко Ейджънси" готвят изненади за младежката публика и почитателите на една от най-старите индийски традиции.

Еуфорията тази година ще бъде още по-интензивна, придружена от магични експлозии от цветове, създадени от майсторите на специалните ефекти от Boyana Studio Film. Планирани са  и пускане на Холи цветове от дронове, за да създадат още по-неповторими изживявания. Изданието ще бъде още по-пъстро и по още една причина. Цветната палитра, която традиционните цветове – розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво създават, ще бъде обогатена с два нови цвята – златно и сребристо, не крият организаторите.

На сцената ще се качи популярен чуждестранен диджей и някои от най-обичаните родни изпълнители. Музикалният дух на фестивала продължава традицията от миналите години – стиловете, които ще диктуват ритъма, са дръм-ен-бейс, техно, фънк, електро, ретро и актуални български поп и рап артисти.

Във времето между отделните цветни експлозии, посетителите ще могат да се разнообразяват в атракционни кътове на територията на фестивала. Отново ще има hand made базар, на който ще се предлагат ръчно изработени бижута, аксесоари и козметика. За по-щурите младежи са предвидени игри с надуваема човешка джага и съревнование с надуваеми костюми на сумисти.

Подробностите за фиестата предстоят.

Над 4 000 души се оцветиха в миналогодишното издание, което се състоя пред столичната зала "Арена Армеец".

Първите 500 билета за събитието, празнуващо победата на доброто над злото, хармонията, любовта и разбирателството между хората, се продават на промоционална цена от 20 лв. Иначе пропуските струват 25 лв. Те са налични онлайн в Еventim.bg и Тicketlogic.bg, както и в дилърската мрежа на Eventim: Germanos, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Фотосинтезис Витоша", ОМВ, Usit Colours и Duende Travel.

Както MySound.bg писа, в събитието през годините се изявиха Ice Cream, Спенс, The Top Stoppers, Cooh vs Balkansky, Дивна, Веси Бонева, Михаела Филева, The Smugglers Collective, The Offenders, DJ Sash и още много други.

Линк към билетите в Eventim:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/festibal-na-cbetobete-2016-sofia-tba-420702/event.html  

Линк към страницата на Фестивала на цветовете във Фейсбук:

https://web.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички