Румънеца и Енчев опънаха десетметрова шатра в центъра на Банско


Румънеца и Енчев опънаха десетметрова шатра в центъра на Банско

4074

Посланието на Румънеца и Енчев в хита "Шатрата" се сбъдна.

Хип-хоп дуетът вече разполага със собствена, разположена в ски епицентъра на Банско, а в нея ще се вихрят едни от най-яките партита със секси танцьорки и много греяно вино по различни рецепти, вдъхновени от Румънеца. Енчев пък е специалистът по шотовете в десетметровата шатра със светещ купол. Рапърите ще бъдат забелязвани често във впечатляващото парти местенце, което се намира срещу началната станция на ски-лифта в Банско.

Посетителите на шатрата да очакват диджейски партита, танцьорки, сгряващи алкохолни питиета и над 10 вида кафе (турско, гръцко и други). Барът носи името Jagermeister House и ще предлага артистична обстановка. Мебелите например са от дърво с нестандартен арт дизайн. И това не е всичко. Дуетът ще организира и клубен тур с бус-лимузина, който ще води туристите до най-горещите места за партита в курорта.

Този петък, 15 януари, Румънеца и Енчев ще отпразнуват така очаквания от всички посетители на Банско снеговалеж със свой концерт.

Партито, наречено Back 2 Black, ще представи освен хитове на тандема и  най-горещите парчета от черната музика, а сексапилната диджейка Cool Blue допълнително ще "загрява" обстановката.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички