Прея стартира 2016 с втори самостоятелен концерт


Прея стартира 2016 с втори самостоятелен концерт

4119

Прея и групата ѝ ще забият в B-Side на столичния клуб Mixtape 5 от 22.00 ч. на 16 януари, неделя.

Отзивите и реакциите на феновете след премиерното представяне на новата програма на певицата през ноември мотивираха изпълнителката и нейния екип да продължат с концертите и през 2016.

Прея е артист, който грабва публиката с енергично присъствие, емоционален плътен глас и естествена харизма. В програмата на изпълнителката са авторските парчета "Малките неща", "Нюанси", "Позволи ми да знам", "Закъснявам, човек", "Забранен достъп", актуалното "Всички наши места", както и кавъри в нови аранжименти. В шоуто ще се включат музикантите аранжименти на барабаниста Росен Ватев (Jeremy?, Tube Hedzzz), Константин Ангелов на китара (Ogi 23), Божидар Василев (Southwick) – TromBobby (тромбон) и Евден Димитров на бас (Funky Miracle, Jeremy?).

Билетите се продават в мрежата на "Ивентим" на цена от 8 лв., а тези които решат да се присъединят към шоуто в последния момент, могат да получат пропуски на място срещу 10 лв.

"Всички наши места" продължава да е в Топ 3 на най-излъчваните български песни, а ремиксът на DiMO BG е задължителна част от музикалната програма в клубовете.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички