Шумно се задава рожденият ден на H.M.S.U.


Шумно се задава рожденият ден на H.M.S.U.

4152

Рожденият ден на H.M.S.U. по традиция е едно от най-мащабните събития в клубния календар на София.

Както MySound. bg вече огласи, дръм-ен-басс пионерите стават на 17 тази година, много опасна и напълно неконтролируема възраст.

По този повод купонът в четирите зали на столичния парти център "4 км" на 23 януари (събота) ще е наистина впечатляващ, а празникът ще е не само за диджеите от H.M.S.U., но и за всички, които милеят за басс сцената в България.

Специални гости на изявата са представителите на два от най-популярните лейбъла от световната сцена - Metalheadz и Eatbrain. Родните фенове на електронната и клубна култура ще имат среща с британците Jubei, Ant TC1 и Commix, докато създадената в Будапеща лаборатория Eatbrain ще бъде представена с премиерно представяне у нас на Jade, Mindscape & MC Coppa, подкрепени и от българското присъствие в екипа им - L 33.

След предварително гласуване почитателите у нас определиха в една от залите да звучи джънгъл (jungle). В това помещение гост ще бъде Potential Badboy - истински пионер в жанра, който ще гостува за пръв път в България.

На купона ще се развихрят и повече от 20 български артисти - всички представители на HMSU - acidtrip, Targy, EXo, Ogonek, Mocks + Konspirator с актуалния си проект High Roll, както и звездата на българската басс сцена - Cooh. Освен тях в джънгъл залата ще прозвучат някои от най-атрактивните български артисти - Krivak & Charoday, Yango и Zionlionz Soundsystem (DJ Zion + Dub Constructor + MC Kappa Irie).

Парти центърът ще отвори врати за меломаните, които искат да се запознаят помежду си и да научат повече за специфичната култура, новите тенденции в музиката и интересните джаджи преди самото събитие. Под надслова "Музикални срещи" ще се проведе свободна програма за дискусии и демонстрации. Ще има отворена дискусия за това в кой стил е това парче, танци с фенове, имащи конкретна идея как се подскача на басов фон и всякакви други забавления. Входът за "Музикалните срещи" е свободен.

Билети за партито - в мрежата на Eventim и партньорските магазини Break Point и 4:20 Shop. Цената е 25 лева, като в деня на събитието и на входа стойността им ще се покачи на 30 лева.

Клубът е с капацитет 2 000.

17 години HMSU:

https://www.facebook.com/events/1643738209198585

"Музикални срещи":

https://www.facebook.com/events/765417350231456/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички