Мария Илиева заминава на турне в САЩ и Канада


Мария Илиева заминава на турне в САЩ и Канада

4297

В края на седмицата Мария Илиева  заминава отвъд океана за триседмично турне.

Певицата ще изнесе концерти в САЩ и Канада. Заедно с нея пътуват и  музикантите ѝ– Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Mr Moon (програминг, синтезатор и перкусии).

Първата дата от турнето е 23 януари в Тампа, Флорида. Следват Маями (24 януари), Атланта (29 януари), Чикаго (30 януари), Торонто (5 февруари), Монреал (6 февруари) и Сан Франциско (13 февруари). Мария и бендът ще изпълнят най-големите хитове на певицата, както и специални акустични версии на златни български песни.

Несъмнено черешката на тортата по време на концертите ще е най-новият сингъл на Мария "Нека вали", който вече се превърна в любима песен на меломаните у нас, отчитат от екипа на изпълнителката. Още с премиерата си "Нека вали" зае първото място в класацията за българска музика на vbox7.com и влезе директно на 3-то място в чарта на iTunes за най-продавани песни в България.

Както MySound.bg писа, Мария Илиева и музикантите ѝ закриха Годишния фестивал на българската музика и изкуство в Лос Анджелис в края на миналата година. Певицата сподели, че срещата ѝ с феновете отвъд океана е била много емоционална и няма търпение да повтори преживяването в по-голям мащаб.

Подробна информация за турнето - във Фейсбук страницата на Мария Илиева

www. facebook.com/mariailievaofficial.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички