Свършиха промо билетите за концерта на Death DTA в София


Свършиха промо билетите за концерта на Death DTA в София

4066

Промо билетите за концерта на Death DTA в София свършиха, известиха организаторите на събитието Projector Plus.

Както е известно, турнето European Thought Patterns с оригинални членове на Death ще мине през клуб Mixtape 5 на 3 април.

На сцената ще се качат легендарните Gene Hoglan и Steve DiGiorgio в компанията на Bobby Koelble, Steffen Kummerer и Max Phelps. Концертът, който почита живота и музиката на Chuck Schuldiner, артист-символ и един от най-сложните и креативни музикални умове в метъла, максимално ще доближи българската публика до оригиналното Death преживяване.

Българските фенове, голяма част от които цял живот са чакали да видят Death на живо, изкупиха промо билетите. В момента пропуските се продават в мрежата на Eventim и Ticketlogic на редовна цена от 35 лв. В деня на концерта ще струват 40 лв.

Музикантите обещават почти два часа с любимите класики на Death и композиции от петия студиен албум на групата "Individual Thought Patterns". Но, както самият Bobby Koelble сподели в специален видеопоздрав за публиката, ще прозвучат и композиции, които никога не са свирени на живо. Легендарният барабанист на Death, Testament и Strapping Young Lad - Gene Hoglan, също отправи обръщение към феновете у нас, а Steve DiGiorgio се включи директно от слънчева Флорида, родното място на Death, за да покани всички почитатели на пионерите на дет метъла и Chuck Shuldiner да станат част от предстоящото европейско турне.

Бандата пристига в състав:
•    Steve DiGiorgio, бас (Death, Obituary, Testament, Sebastian Bach, Iced Earth)
•    Gene Hoglan, барабани (Death, Dark Angel, Strapping Young Lad, Testament, Fear Factory)
•    Bobby Koelble, китара (Death, )
•    Steffen Kummerer, китара и вокали (Death DTA, Obscura, Thulcandra)
•    Max Phelps, китара и вокали (Death DTA, Cynic, Exist)

Подгряващата група за предстоящото турне на Death DTA и за концерта в София са немските прогресив дет метъл машини Obscura. Техничните метъл герои са готови с новия си - четвърти, албум "Akroasis", част от който ще представят и у нас. Официалната премиера на диска е на 5 февруари.

Бандата, почитаща живота и музиката на Chuck Schuldiner, пристига след успешни изяви в афишите на едни от най-големите световни метъл фестивали (Bloodstock, Brutal Assault и други) през лятото на 2015.

Видеопоздрав от Gene Hoglan:

https://www.facebook.com/DeathDTATours/videos/vb.317754031615399/992108167513312/?type=2&theater

Bobby Koelble:
https://www.facebook.com/DeathBulgarianFans/posts/422372751291078

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/518790891631817/

Билети:

Eventim
http://www.eventim.bg/bg/bileti/death-dtaobscura-sofia-club-mixtape-5-416188/event.html
Каси: "Пикадили","Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Colours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец" и онлайн на eventim.bg.

Ticketlogic
https://www.ticketlogic.bg/death-dta-obscura-club-mixtap/27997
Каси: книжарници Booktrading, касите на Fastpay, "Офис 1", "На тъмно", музикален магазин Music Centre и онлайн директно от събитието във Facebook или от сайта www.ticketlogic.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички