Кой получава книгата Сбогуване с нарцисизма от Петър Чухов


Кой получава книгата Сбогуване с нарцисизма от Петър Чухов

3804

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Изкушението и този път бе ЛИЧНО от нашия приятел Петър Чухов и ИК "Жанет 45", в чийто каталог излезе стихосбирката "Сбогуване с нарцисизма" (корицата на снимката).

Двама от вас получиха шанса да се сдобият с интригуващото четиво. Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

Член на коя рок формация, популярна в края на миналия век, бе Петър Чухов?

Вярното е: Субдибула

Честито на Андон Костадинов и Юлия Радулова.

"Сбогуване с нарцисизма", която беше номинирана за наградата "Николай Кънчев" 2015, е тринадесетата книга на Чухов. Тя е разделена на две части – "Любовна херостратегия" и "Ябълка в огледалото" – и съдържа стихотворения, писани през последните години, някои от които са печелили национални награди за поезия като "В полите на Витоша", "Магията Любов", "Славейкова награда" и други. Авторът има издадени още девет стихосбирки, две томчета с проза и книга за деца. Освен това пише музика и текстове и свири в етно рок групата Гологан, Par Avion Band и формацията за поезия и алтернативен рок ЛаТекст, с която представя стиховете си.

"В кратките мигове на осенение, когато този неумолим хирург – времето – прави разрез в сърцето, любовта, душата и мислите, поетът стои с игла и конец от думи и само той успява да надзърне какво има в дъното на разреза, преди да се опита да го зашие, за да ни го подари като стих.  Ако ви се прииска някой ден да се сбогувате с нарцисизма и да се върнете в хармонията, прочетете поетичните видения в новата книга на Петър Чухов. Може и да се разпознаете в някое от тях и да намерите рецептата"!, препоръчва Аксиния Михайлова.

Още за книгата - на:  

https://www.facebook.com/afarewelltonarcissism

Междувременно, все още може да тестваш късмета си и да спечелиш пропуск за партито по случай рождения ден на HMSU.

Още - НА

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички