Кой спечели пропуск за партито по случай рождения ден на HMSU


Кой спечели пропуск за партито по случай рождения ден на HMSU

3555

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Изкушението и този път бе от нашите приятели HMSU. Както е известно, знаменитата родна организация ще отбележи своя 17-и рожден ден с мегапарти в столичния парти център "4 км". на 23 януари.

Двама от вас получиха шанса да се сдобият с пропуск за едно от най-мащабните събития в клубния календар на София. Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

През коя година е основан лейбълът Metalheadz?

Вярното е: 1994.

Честито на Стоян Георгиев и Пламен Недялков.

Metalheadz няма нужда от представяне. Ако все пак се чудите за какъв метъл или хардкор става дума, нека да уточним - това е каталогът на Goldie и е въвел понятието дръм-ен-бейс.

Освен артистите от Metalheadz специални гости на изявата са представителите на Eatbrain. Родните фенове на електронната и клубна култура ще имат среща с  Jubei, Ant TC1, Commix, Jade, Mindscape и MC Coppa, подкрепени и от българското присъствие в екипа им - L 33.

Парти центърът ще отвори врати за меломаните, които искат да се запознаят помежду си и да научат повече за специфичната култура, новите тенденции в музиката и интересните джаджи преди самото събитие. Под надслова "Музикални срещи" ще се проведе свободна програма за дискусии и демонстрации. Ще има отворена дискусия за това в кой стил е това парче, танци с фенове, имащи конкретна идея как се подскача на басов фон и всякакви други забавления.

Входът за "Музикалните срещи" е свободен.
 
"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички