Джина (Трамвай № 5), Вили Рай,Иво Танев и Айвън пяха с журналисти


Джина (Трамвай № 5), Вили Рай,Иво Танев и Айвън пяха с журналисти

4383

Джина Иванова от Трамвай № 5, Вили Рай, бившият оперен певец и тв звезда Иво Танев и дуетната половина на Алфредо Торес - Иван Иванов - Айвън, пяха и танцуваха с топжурналисти на новогодишното празненство на PR-агенция "ВИП Комюникейшън" в пиано-бар "Арбат" в столичния хотел "Шератон" онази вечер. 

Най-малката гостенка на събитието -8-годишната Моника Шахин, развълнува гостите с ангелския си глас и излезе на бис като истинска звезда. Аплодираха я над 40 журналисти, бизнесмени, звезди от сцената и екрана. Гостите се насладиха на серията вина Verano Azur, които се произвеждат във винарска изба в Съединение. Винарната е реновирана и екипирана с модерна техника и съоръжения с инвестиция от над 4,4 млн. лв.

Медийните партньори на PR-агенцията получиха подаръци - луксозни козметични комплекти, от козметичния гигант "Булфреш", както и уикенди за двама от бутиковия хотел "Офир" - Сандански и от курорта Пампорово АД, призьори от годишните награди за бизнес и туризъм на "ВИП Комюникейшън". За гостите имаше маркови парфюми от D&P, ваучери за модния бутик на дизайнерката Милена Вельова. С нейна рокля - колекция "От котюр", бе и Патриция Кирилова.

По време на събитието бяха обявени номинациите за предстоящите медийни награди, които агенцията по традиция връчва на рождения си ден през май. Инициативният комитет за годишните медийни награди на VIP Communication PR - Media Awards 2016, обви номинацията на журналистката Валя Ахчиева за цялостен принос в развитието ня журналистиката. Тази година журналистическите призове съвпадат с юбилейната 10-та годишнина на VIP Communication.

Агенцията насочва усилията си към все по-широкото представяне на значими постижения в различни сфери на бизнеса, туристическата индустрия, здравеопазването, образованието, международните отношения и други сфери от обществения живот. През 2015 VIP Communication PR бе инициатор и организатор на престижните призове за значими постижения в бизнеса - V.I.P. Business Awards. Учебните тренировъчни предприятия, които подготвят в реален бизнес над 5 000 ученици годишно и печелят европейски награди за постигнати успехи, получиха специалната награда от церемонията.  Управляващите съдружници на "ВИП Комюникейшън" Патриция Кирилова и Дончо Георгиев обявиха новата социална инициатива на вторите годишни награди за постижения в бизнеса, които ще се проведат на 24 март в хотел "Хилтън" - да се осигури стипендия за ученик с отличен успех, но социално неравностоен, който има амбицията да учи и работи в България, а не в чужбина.

Годишните награди National Medical Awards 2015 възнаградиха хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на медицината.

Събитията на VIP Communication PR за 2016 са: Business Awards през март,  Lifestyle Awards през май, Media Awards – юни, National Medical Awards – септември, Luxury Property Awards -  ноември и Balkan Awards For Tourism Industry през  декември.

"Благодарим ви за вашата съпричастност през всичките тези 10 години. Дълбок поклон за вашия неуморен и понякога неоценен труд", благодариха от сцената управляващите съдружници на "ВИП Комюникейшън" Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички