H.M.S.U. - 24 часа рожден ден до зори


H.M.S.U. - 24 часа рожден ден до зори

4250

За да отидеш на парти на H.M.S.U., трябва да си подготвен за много сериозен купон.  Няма случай, в който някой да си е тръгнал разочарован от тях, от музиката или от партито. Особено пък когато става дума за честване на рожден ден. След като пред 2015 отпразнувахме 16-тия им рожден ден по подобаващ начин, то какво остава за 17-тия?
Денят е събота, 23 януари. Предстои празненството по случай 17-тата годишнина от началото на дейността на родната организация Hard Music Аnd Sounds United H.M.S.U. В последната седмица преди събитието стана ясно, че мащабният купон в четирите сцени на столичния парти център "4 км", ще бъде допълнен и от още две събития, свързани с повода.
За по-рано дошлите от мен (аз открих партито около полунощ – б.а.) още към 17.00 часа, в парти центъра при свободни врати са били организирани музикални срещи за тези, които се будят, дишат и лягат с bass. Събитието беше разделено на три части – една, посветена на инструментите за правене на музика, втората  - дискусионна, другата - за танцуващите.
Официалното събитие започна в 22.00 ч. с програма, обхващаща общата площ на клуба от 2000 квадратни метра. Гости на две от сцените са артистите от Metalheadz и Eatbrain – гарантирано качество на музиката, когато става дума за дръм-ен-бейс. Третата зала е за джънгъл, а четвъртата - запазена за млади български таланти.
Парти хората са повече от доволни от случващото се – отвсякъде се лее музика, а бас гърми не просто в ушите ти, но и в сърцето ти.  Сега е моментът да споменем, че на партито не е кой да е, а мениджърите на горепосочените лейбъли. Това са Jade от Eatbrain и Ant TC1 от Metalheadz. В ушите ми още зчуват и миксовете на Commix и Jubei, които издават за Metalheadz и Mindscape, MC Coppa и нашето момче L 33, работещи за Eatbrain. Гост на третата зала е Potential Bad Boy. През цялата вечер се изявяват над 30 артисти, сред които водещи диджеи и продуценти от родната сцена.
Знаем, че след края на официалната програма, желаещите могат да завършат празника в неформална обстановка, в Борисовата градина, с дневно парти в хижа "Маймунарника". За съжаление, не стигаме до там. Обикалянето на четирите зали през цялата нощ ни държи будни и след като се приберем вкъщи.
И така, до следващия рожден ден, до следващото парти на H.M.S.U.! Снимка: Петър Балабанов 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички