Рапърът O.T. Genasis за първи път на живо в България


Рапърът O.T. Genasis  за първи път на живо в България

3797

Рапърът O.T. Genasis ще се представи за първи път у нас в столичния Planet Club на 2 февруари. Партито е част от серията Black Tuesdays.
 Изпълнителят, продуциран от Busta Rhymes, печели славата си не само заради изключително силните си текстове, но и заради сценичното си поведение, което самият Busta Rhymes определя като "убийствено шоу".
Израснал в Лонг Бийч, Калифорния, O. T. Genasis прекарва ранните си години, по типичния за много хип-хоп звезди начин – семейството му е в затруднено финансово положение, улиците са негов дом, а много от приятелите му биват убити в случайни престрелки и неясни обстоятелства. Артистът признава, че музиката е единственото, което го е спасило от сигурната гибел или поне затвор.
Силно повлиян от творчеството на легендите Snoop Dogg, Tupac и Jay-Z, O. T. Genasis започва да превръща уличните истории в силни текстове и да пише музика. Съвсем скоро талантът му привлича вниманието на 50 Cent, който продуцира първия му сингъл "Jackie Chan". Големият успех обаче идва след сключване на сделка с Conglomerate Entertainment, чийто собственик е Busta Rhymes. Именно той забелязва младия изпълнител на фестивал в Лос Анджелис и е впечатлен не просто от музиката му, но от сценичното му поведение и енергия, която заразява публиката.
Веднага след подписването на договора между двамата, ремикс на парчето "Touchdown" влиза в суперуспешния сериал Breaking Bad, а няколко месеца след това излиза един от най-големите хип-хоп тракове на последното десетилетие "Coco".  Той достига за няколко месеца над 60 млн. гледания в YouTube и една от най-търсените песни чрез апликацията Shazam.
Изявата на госта се осъществява с помощта на водка Ciroc, която е основен спонсор и във видеото на зведата, Heineken, Shisha Nation и промоутърската агенция COMMA Group. Събитието е 18+, а билети (20 лв.) се продават в мрежата на Еventim.bg, както и на място в клуба. Цената им самата вечер (на вход) ще е по-висока – 30 лева.  От Planet Club напомнят, че поради големия интерес към събитието е препоръчително всички желаещи да запазят своите места предварително, свързвайки се с клуба на 089 999 3942. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички