Subb-Ann зад пулта в Ялта на 30 януари


Subb-Ann зад пулта в Ялта на 30 януари

3853

Британският диджей и продуцент Subb-Ann ще пуска в столичния клуб "Ялта" на 30 януари. Познат като резидент на водещите британски ъндърграунд хаус партита BelowSubb-Ann изпъква с едни от най-вълнуващите лайв изпълнения в Англия. През годините артистът черпи вдъхновение от Craig Richards, Villalobos, Ryan Elliot и Zip, създава лейбъла Оne Records с Adam Shelton, а участието му във фестивалите Glastonbury Festival, The Weekend Club, The Garden Festival е само началото. Гостът пристига във върхова форма за микс от хаус и дийп техно, балансирани със суинг и груув звучене. 
Поредното издание от популярната серия Takeover с диджеите на "Ялта" предстои в Room 2 на 29 януари. Входът ще е на цена от 10 лв.
Припомняме, че "Ялта" промени и политиката си за допускане в клуба. Билети за всички клубни събития се продават само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място вече са налични и YALTA Club Cards, които дават редица привилегии на притежателите си, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджеи и вход свободен по време на резидентските вечери. Подробна за информация за картите очаквайте съвсем скоро, оповестиха от клуба.
За клуб "Ялта": Клуб "Ялта" е най-големият, най-старият и най-уважаваният клуб в България. Неговият екип стои зад някои от най-успешните електронни събития през последните години, а именно: Solar Christmas, Solar Summer, Solar Easter Trinity, Armin Only и други. Заведението е домакин на най-големите световни имена от съвременната техно, хаус и транс сцена.
За Takeover: Takeover са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на това събитие са гостували Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (три поредни години диджей N1 едно в класацията на Resident Advisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на суперуспешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Ali от Tiefschwarz, Stacey Pullen, M.A.N.D.Y, Âme, Dyed Soundorom и Paco Osuna.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички