Група Khan с концерт-промоция на албума Знамение


Група Khan с концерт-промоция на албума Знамение

4185

Канската чета е повече от щастлива да ви извести, че вече e готова с дебютния си албум! Представянето на "Знамение" ще бъде в клуб Live & Loud на 30 януари, а специални гости ще бъдат момчетата от Der Dudelgeist и Vokyl.   Mомчетата благодарят на всички за подкрепата и търпението, защото смятат, че си е заслужавало! 
Музикантите признават в своята Фейсбук страница: "Не е тайна, че имахме доста трудности по пътя си, че започвахме няколко пъти отначало... Но кхановете не се отказват лесно и резултатът е налице – "Знамение" вече е факт"!
Симо (китари) и Ники (бас) сформират Khan в началото на 2009. През март 2011 съставът участва и печели конкурса за млади банди на столичния клуб The Box. Резултатът е клип към парчето "Небе" с гости Боян (Кълн) - вокали и Калин (This Burning Day, Q-Check) – гайда. Две години по-късно формацията е почти изцяло с обновен състав (от стария остават само Симо и Митко). 
Представянето на албума ще бъде в клуб Live & Loud на 30 януари, а специални гости ще бъдат момчетата от Der Dudelgeist и Vokyl.  Запознайте се с групите: Khan
Vokyl
Der Dudelgeist 
Вход свободен за всички възрасти! 
Вратите отварят в 19.00 ч.
Начало: 19.30 ч.
Вход: 7 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички