Последни новини за концерта на TYR И Swallow The Sun


Последни новини за концерта на TYR И Swallow The Sun

3768

Както знаете, съвместният концерт на TYR и Swallow The Sun ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19. 00 часа тази неделя, 31 януари.
Това е един от само трите съвместни изяви на групите, събрани нарочно за  ексклузивното мини турне. TYR и Swallow The Sun гостуват за първи път у нас, пристигат специално за шоуто и ще се представят с пълни концертни сетове с   най-доброто от последните си албуми и предишни издания.
TYR са гордостта на Фариорските острови през последните няколко години. Ако трябва да бъде уточнено, то стилът им е смес от folk/pagan/Viking/battle/power heavy metal. Групата успя да се наложи и е едно от най-актуалните и интересни имена на световната метъл сцена. 
Swallow The Sun е добре позната Epic death/doom metal формация от най-мрачните кътчета на Финландия. Една от причините да ни гостува е  последният им страхотен албум "Songs From The North I, II & III".
Шоу, което може би никога няма да бъде повторено.
Програмата по часове: 19.00 часа - отварят вратите на клуба;  20.00 ч. – TYR 22.00 ч. – Swallow The Sun
Както и преди,  екипът на организаторите от BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и  призовават всички посетители да спазват правилата на концерта.
Билети: Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден пропуск не се възстановява. Както повечето от вас знаят, местата в залата не се фиксирани, което налага и ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ - независимо от своята възраст, да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.  Животни няма да се допускат в зоната на концерта. Забранено е внасянето на: - храни и напитки;- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;- аудио записващи устройства;- оръжие;- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.- стъклени бутилки;- преносимо лазерно оборудване; Снимки и видео: Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица! 

Алкохол, опиати, наркотични вещества и пушене: Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава. 
Официално видео на Swallow The Sun:
 https://www.youtube.com/watch?v=iPLHGlE8oek

Официално видео на TYR:
 https://www.youtube.com/watch?v=fu2bgwcv43o


Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички