Йохан Едлунд (Tiamat) ще се срещне c българските си фенове


Йохан Едлунд (Tiamat) ще се срещне c българските си фенове

4074

Всички, закупили билети за Sofia Metal Fest 2016, могат да се срещнат с Йохан Едлунд в столичния бар Rock It от 20. 00 часа този понеделник , 1 февруари. Фронтменът на Tiamat ще даде автографи и ще каже наздраве на българските си почитатели. Както MySоund.bg вече писа, легендарнита шведска група удря в афиша на фестивaла, организиран от BGTSC в зала "Универсиада" през април. 

Започнали своето развитие като блек метъл група, а по-късно превърнали се в дуум дет и готик легенда, в комбинация с редките, но много силни участия, музикантите от Tiamat очаквано поддържат големия интерес на феновете от региона. Затова и логично ще се представят със специален концертен репертоар и пълно шоу.
“Сваляйте нашите албуми безплатно, но не забравяйте да идвате на концертите ни! Ако ни цените, ние винаги ще съществуваме заради вас!", казва Йохан Едлунд.
Той ще присъства сред публиката като специален гост на концерта на TYR и Swallow The SunW в столичния клуб Mixtape 5 тази неделя, ще  гостува в предаването на Елена Розберг "Голият обяд" по радио Z Rock след 11. 00 часа в понеделник.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички