Деспина Ванди с две изненади за публиката у нас


Деспина Ванди с две изненади за публиката у нас

4750

Специално за първия си концерт у нас поп иконата Деспина Ванди е подготвила голяма изненада за българската публика, а именно - едно от най-горещите нови попълнения на гръцката музикална сцена - Кириакос Георгиу.  Младият изпълнител ще излезе непосредствено преди Ванди и с чувствените си поп и денс парчета, омагьосващ тембър и секси външен вид несъмнено ще нажежи до максимум атмосферата в зала 1 на НДК на 21 февруари. 
"За мен музиката е като кислород, тя е моят живот!", споделя Кириакос Георгиу, който е само на 22 години, но вече има няколко безспорни хита: "Sta Asteria Psila", "Den Pao Apopse Spiti", "Oso Iparheis", "Paizeis" и "Prosorini Agapi". Чаровният вокалист е най-обещаващата млада звезда в южната ни съседка. Георгиу има безброй съвместни участия и проекти с едни от най-големите гръцки звезди – Ана Виси, Елена Папаризу, Пантелис Пантелидис, Костас Мартакис и разбира се, Деспина Ванди. 
Младият секссимвол е роден и израснал в Лондон. Родителите на Георгиу са родом от Гърция. Още в най-ранна детска възраст Кириакос разбира, че неговата най-голяма любов е музиката. На 12-годишна възраст участва в различни мюзикъли в Лондон като "Сън в лятна нощ", "High School Musical", "We Will Rock" и "Пинокио". През 2013 пуска първия си сингъл "Sta Asteria Psila", който за рекордно кратко време успява да оглави гръцките музикални класации. 
Деспина Ванди призна, че иска да отвори заведение в София. Първият ресторант на изпълнителката - Thelo na se do и съпруга й - футболната легенда Демис Николаидис, се очаква да отвори врати през февруари в Атина, като веднага след това звездното семейство планира да открие подобно заведение в Солун и София. Предполага се, че Ванди ще се възползва от визитата си у нас, за да огледа и няколко помещения, подходящи за целта.   
Певицата се слави като изключителен кулинар, а за любовта й към гръцката кухня доказателство са хилядите снимки на домашно приготвени ястия и сладкарски изкушения, публикувани в личния профил на звездата в Instagram. Затова и концепцията на ресторантите на Ванди-Николаидис е именно с акцент върху типичните за южната ни съседка традиционни специалитети. 
Менюто на заведението ще включва както лични рецепти на поп звездата, някои от тях наследство от нейната баба, така и специално разработени ексклузивни рецепти на едни от най-добрите гръцки готвачи, като шеф Алесандро Папандреу, който е и много близък приятел на певицата. 
За всички фенове на Деспина Ванди у нас напомняме, че дългоочакваният Best  Of концерт на звездата, на който ще изпълни всички хитове от началото на кариерата си до днес, ще е в зала 1 на НДК от 20.00 часа на 21 февруари.  Билети - в мрежата на Eventim, на цена от 40 до 90 лева. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички