Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Деспина Ванди с две изненади за публиката у нас


Деспина Ванди с две изненади за публиката у нас

4779

Специално за първия си концерт у нас поп иконата Деспина Ванди е подготвила голяма изненада за българската публика, а именно - едно от най-горещите нови попълнения на гръцката музикална сцена - Кириакос Георгиу.  Младият изпълнител ще излезе непосредствено преди Ванди и с чувствените си поп и денс парчета, омагьосващ тембър и секси външен вид несъмнено ще нажежи до максимум атмосферата в зала 1 на НДК на 21 февруари. 
"За мен музиката е като кислород, тя е моят живот!", споделя Кириакос Георгиу, който е само на 22 години, но вече има няколко безспорни хита: "Sta Asteria Psila", "Den Pao Apopse Spiti", "Oso Iparheis", "Paizeis" и "Prosorini Agapi". Чаровният вокалист е най-обещаващата млада звезда в южната ни съседка. Георгиу има безброй съвместни участия и проекти с едни от най-големите гръцки звезди – Ана Виси, Елена Папаризу, Пантелис Пантелидис, Костас Мартакис и разбира се, Деспина Ванди. 
Младият секссимвол е роден и израснал в Лондон. Родителите на Георгиу са родом от Гърция. Още в най-ранна детска възраст Кириакос разбира, че неговата най-голяма любов е музиката. На 12-годишна възраст участва в различни мюзикъли в Лондон като "Сън в лятна нощ", "High School Musical", "We Will Rock" и "Пинокио". През 2013 пуска първия си сингъл "Sta Asteria Psila", който за рекордно кратко време успява да оглави гръцките музикални класации. 
Деспина Ванди призна, че иска да отвори заведение в София. Първият ресторант на изпълнителката - Thelo na se do и съпруга й - футболната легенда Демис Николаидис, се очаква да отвори врати през февруари в Атина, като веднага след това звездното семейство планира да открие подобно заведение в Солун и София. Предполага се, че Ванди ще се възползва от визитата си у нас, за да огледа и няколко помещения, подходящи за целта.   
Певицата се слави като изключителен кулинар, а за любовта й към гръцката кухня доказателство са хилядите снимки на домашно приготвени ястия и сладкарски изкушения, публикувани в личния профил на звездата в Instagram. Затова и концепцията на ресторантите на Ванди-Николаидис е именно с акцент върху типичните за южната ни съседка традиционни специалитети. 
Менюто на заведението ще включва както лични рецепти на поп звездата, някои от тях наследство от нейната баба, така и специално разработени ексклузивни рецепти на едни от най-добрите гръцки готвачи, като шеф Алесандро Папандреу, който е и много близък приятел на певицата. 
За всички фенове на Деспина Ванди у нас напомняме, че дългоочакваният Best  Of концерт на звездата, на който ще изпълни всички хитове от началото на кариерата си до днес, ще е в зала 1 на НДК от 20.00 часа на 21 февруари.  Билети - в мрежата на Eventim, на цена от 40 до 90 лева. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички