Отличници на Гитариада свирят у нас


Отличници на Гитариада свирят у нас

3890

Столичният клуб Live & Loud ще бъде домакин на Holographic Human Element.

Групата ще свири от 22.00 ч. на 12 февруари, петък.

Holographic Human Element е инструментален състав, който изпълнява експериментални и съвременни класики, пропити с ню ейдж елементи и прогресив пост-рок. Музиката на формацията отвежда на неповторимо пътешествие, което ще задълбочи познанието за собствените ви емоции, поясняват запознати с творчеството на гостите.

Запитани откъде са, те отговарят простичко: "От дома". Съставът съществува от 2011, но се представя пред публика от средата на 2013.  Само след четири спорадични появи на сцена, мениджърът на The Ocean избира бандата да подгрява концерта в Dom Mladih в Сараево, a най-големият музикален портал в Босна и Херцеговина (muzickazona.ba) я провъзгласява за най-обещаваща група 2014.

След повече от трийсет европейски концерта само през миналата година, Holographic Human Element вече е в студио и завършва дебютния си албум "Philophobia". Ейми Денио (Kultur Shock, The Tiptons Sax Quartet) свири акордеона в  промоционалната композиция "She Got Lost In Paris" ("Тя се изгуби в Париж"), а ремиксът и мастерингът са на Бил Гулд (Faith No More). Макар че музиката на Holographic Human Element може лесно да бъде описана с думите на Херман Хесе "Магически театър. Вход не за всички, не за всеки", те многократно са връщани на бис в повечето градове, където свирят.

С решение на международното жури на 48-ия китарен конкурс в Зайчар, Сърбия, Holographic Human Element печели първата награда измежду 218 групи. Освен това музикантите са номинирани за участие във фестивала "Евросоник-Ноордерслаг 2016" от BHRadio1, националното радио на Босна и Херцеговина.

Вратите на Live & Loud ще отворят в 21.00 ч.

Вход: 8 лв.

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/903390573084713/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички