Diamond Black Rap Attack на 11 февруари


Diamond Black Rap Attack на 11 февруари

4648

Както MySound.bg обяви, Diamond Black - хитовото черно парти на София, се завърна славно в клуб Mascara.

Следващото издание от популярната поредица събира едни от най-знаковите лица от Първата и Втората вълна на родния рап в епичен лайв, който ще се състои на 11 февруари, четвъртък.

Специални гости на събитието ще бъдат East Coast Cash Crew (a.k.a ECCC) - най-добра рап група за 2014; Големия AMG (на снимката) и рап легендата Слим. Звездният отбор на Sniper Records - DJ Stancho и DJ Ray Bon, отново ще наелектризират вечерта с най-любимите парчета на софийските хип-хоп фенове.

Слим е сред най-емблематичните имена от зората на родния рап, превърнал се в сензация с култовия си албум "Филмотека: Slimissimo". След известна пауза, изпълнителят се завърна на музикалната сцена с няколко нови парчета в компанията на DJ Stancho. В афиша на Diamond Black Слим ще представи нови клубни версии на класиките "Знай най", "Кой", "Асталависта", "Приказка" и "Началото".

Големия AMG е част от новата вълна рапъри в България. Автор на няколко хитови парчета, част от тях в колаборация със 100 Кила, които ще прозвучат на живо в клуб Mascara. Артистът се изявява и като музикален продуцент, в чието звукозаписно студио записват едни от най-известните хип-хопъри в България.

Създадената през 2012 бургаската рап формация East Coast Cash Crew (a.k.a. E.C.C.C.) бързо набра популярност сред ценителите на черните ритми у нас. Бандата заложи на свой уникален стил и звучене, за които получи признание и бе удостоена с престижната награда за най-добра група на 359 Hip Hop Awards 2014.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички