Броени часове до първия концерт на Деспина Ванди в София


Броени часове до първия концерт на Деспина Ванди в София

4170

Броени часове остават до дългоочаквания концерт на Деспина Ванди в София.

Както е известно, гръцката поп икона ще пее в зала 1 на НДК тази неделя, 21 февруари, по покана на Moko Solution. Изпълнителката на "Gia" и "Ipofero" ще излезе за първи път на българска сцена и ще зарадва многобройните си почитатели у нас с невероятна двучасова програма.

Шоуто ще стартира ударно с изпълнения на гръцката сензация Кириакос Георгиу точно в 20.00 часа. Чаровният и талантлив певец, който е само на 22 години, ще представи някои от синглите си, с които за рекордно кратко време оглави гръцките музикални класации: "Sta Asteria Psila", "Den Pao Apopse Spiti", "Oso Iparheis", "Paizeis" и "Prosorini Agapi". Веднага след това на сцената ще излезе поп дивата, която ще зарадва публиката с най-големите хитове от началото на кариерата си до днес.

Георгиу вече е в България и репетира усилено за концерта. "За мен това, че ще съм подгряващ изпълнител на Деспина Ванди, е нещо наистина много голямо", сподели Кириакос при гостуването си в "Шоуто на Слави". "Деспина години наред е голяма звезда в Гърция и си спомням, че когато бях на 10 години ходих на концертите ѝ специално, за да я гледам как пее", допълва младият секссимвол.

Вратите на зала 1 на НДК ще бъдат отворени точно в 19.00 часа. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации, които могат да бъдат изтеглени от ТУК. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.
 
Билети - в мрежата на Eventim на цени от 40 до 90 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички