Световен интерес към единственото шоу на Wardruna на Балканите


Световен интерес към единственото шоу на Wardruna на Балканите

4805

Лимитираната серия от 100 промо билета за първия концерт у нас на норвежката група Wardruna и родните Smallman в зала 3 на НДК на 25 февруари са напълно изчерпани.

Пропуските на цена 50 лв. бяха разпродадени още в първите часове след обявяването на събитието преди Коледа, което до известна степен бе очаквано за световно име от този ранг. Въпреки това темпoвете, с които билетите се търсят, надминава дори предварителните очаквания на организаторите от Transfiguration Festival и Национален дворец на културата.

Интересът към събитието е сериозен предвид факта, че гостуването на Wardruna у нас е единствената дата за изява на формацията на Балканите тази година. С това столицата ни се превръща в притегателен център за огромната маса почитатели от Румъния, Гърция, Сърбия, Турция и Македония на норвежците, създали и изпълняващи на живо музиката към популярния сериал "Викинги". За Smallman пък това е първи концерт след този на Transfiguration Festival през август.

Постерът (на снимката) e създаден специално за събитието от набиращия все повече популярност художник Теодор Георгиев, който живее и работи във Великобритиния от години. Великолепната визия е лично одобрена от лидера на Wardruna Айнар Селвик.

Организаторите съветват феновете да не чакат последния момент, за да се сдобият с билети, тъй като местата са ограничени до точно 900 поради заложените идейно-концептуални и технически решения в залата, целящи максимално високо аудио и визуално изпълнения. Пропуски на място ще има само в случай, че предварително не са продадени всички 900 броя.

Редовната цена на билетите е 70 лв. Те могат да бъдат намерени в Билетен център НДК и мрежата на Ticketportal.bg.

Концертът на Wardruna и Smallman e първата активност от календара на Transfiguration Festival за 2016.

Подробности около неговото второ издание предстои да бъдат обявени скоро.

Онлайн източници:
Wardruna
http://www.wardruna.com

Smallman
http://smallman-band.com/

Transfiguration Festival
http://www.transfiguration-festival.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички