Гръцките черни партита Swag ce завръщат в столичния клуб Mascara


Гръцките черни партита Swag ce завръщат в столичния клуб Mascara

3950

Най-популярната хип-хоп и ар-ен-би парти платформа в Гърция - Swag, се завръща на клубната сцена в София с ново шоу.

На 25 февруари, четвъртък, екипът, стоящ зад любимите на столичните рап фенове Swag-партита, ще представи най-новaта си програма и взривяващо шоу в клуб Mascara. Специалните гости на популярната поредица Diamond Black ще пристигнат от южната ни съседка с екип от горещи swag - танцьорки, диджеи и официален хост на вечерта, в нов състав и с още по-възпламеняваща енергия на сцената. Зад пулта ще избухнат DJ Cool Gee, DJ Balou и хост Paul D, а "бащата на българския хип-хоп" DJ Stancho ще покаже кой е сред най-добрите у нас. Мръсни хип-хоп танци, twerk, swag-style, мощни бийтове, провокации и адреналин - запазена марка на гръцкия тийм, ще разтърсят Mascara до ранните часове на нощта.

В петък вечер, 26 февруари, популярното столично заведение ще поднесе микс от най-доброто в хип-хоп и хаус музиката, съчетавайки по брилянтен начин двата стила във взривяваща колаборация между специалният гост от Гърция DJ Miro и едни от най-обичаните и талантливи родни диджеи DJ Fed, DJ Ray Bon и VKO. На сцената ще се изяви и родният дъбстеп танцьор BallaN.

Събота, 27 февруари, каним на дансинга феновете на електронния саунд с ритъма на любими хаус, дийп хаус и ню диско парчета, подбрани в специална селекция за най-големите купонджии от Kaiski, DJ Steven и Dimo BG.

Всяка събота Mascara ще поднася подарък на всички, обичащи купона през уикенда, който продължава до изгрев слънце, че и дълго след него, със специално афтърпарти след 4.00 часа с вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички