Нюрофънк от Zombie Cats в столичното студио Орфей


Нюрофънк от Zombie Cats в столичното студио Орфей

4545

Две уважавани родни дръм-ен-бейс организации - Future Sounds Of Sofia и Underground Warfare, обединяват сили да зарадват българската публика с първокласна нюрофънк вечер.

Едни от най-изявените артисти на лейбъла Eatbrain Zombie Cats, чиято продукция представя стила в неговия най-дълбок, мрачен и многопластов вид, ще излязат в столичното студио "Орфей" този петък, 26 февуари.

Zombie Cats определено не са нови лица на дръм и бас сцената. След дълги години и много издания за различни уважавани нюрофънк лейбъли, някога известните като R Regula & Dementia оставят настрана старите наименования и се фокусират изцяло върху нов, още по-тежък саунд. През 2014 дебютират с два трака в LP-то на Eatbrain "Tales Оf Тhe Undead", а само няколко месеца по-късно за същия лейбъл излиза и тяхното първо EP "Must Eat", в което участват Mefjus и MC Kryptomedic. Година след това се появява и "Cat Attack" EP за Commercial Suicide, както и множество нови тракове и колаборации за Lifted, Bad Taste и други. Zombie Cats продължават да продуцират смъртоносни бийтове за жадните нюрофънк фенове и през тази година, част от които ще провучат и в студио "Орфей".

Топлата българска връзка с гостите е един от най-обещаващите наши продуценти - L 33. Благодарение на невероятните си умения в студиото, само за няколко години Даян успява да издаде свои парчета за лейбъли като PROGRAM (RAM), Eatbrain, Lifted Music и др. Получава и подкрепата на величия като Andy C, DJ Hype, Dillinja, а като диджей разпространява своя саунд из различни парти точки на Европа. 2016-а се очертава да е още по-силна за него с предстоящи издания за Blackout и Position Chrome, както и неговия първи албум за Eatbrain.

Future Sounds Оf Sofia ще се представят чрез Phirah, който всеки път успява умело да разходи публиката из мистичните кътчета на дръм и баса. На сцената ще се качат и Funk Aesthetics - изцяло нова формация, състояща се от Faith, Techdown и Pandemic, вече добре известни и поотделно. Идеята зад сформирането на колектива е продуцирането на качествен нюрофънк и засиленото му представяне по родните партита.

FSS и UW планират вечерта да е епична, затова просторното студио "Орфей" ще бъде захранено с 30 kW мощ от една от най-добрите саундсистеми в света – Funktion-One, предоставена от 303.bg.

Билети по 15 лв. - в мрежата на Ticketlogic, в деня на събитието и на входа цената ще е 20 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички