З март с лошото момче на БГ рапа Alex P в клуб Mascara


З март с лошото момче на БГ рапа Alex P в клуб Mascara

4129

Alex P ще забавлява присъстващите в столичния клуб Mascara навръх националния празник 3 март.

Изпълнителят, който има награда за най-добър MC за 2012, е известен с патриотичните си и доста често пиперливи рими. Провокативният рапър и горд кореняк от Люлин, бивш член на Lulin Squad, ще бъде специален гост на хитовото черно парти Diamond Black в четвъртък вечер, обещавайки да покаже как стилът на градските момчета може да се превърне в национална мода. Рапърът със секси визия, сякаш излязъл от корица на модно списание, фитнес инструктор, бивш модел и боец, ще зарадва феновете си с парчетата, които го направиха изключително популярен. Сред тях са суперхитовете "Belucci", "Пич", "Музика", "Ларж", "The Cypher", "Хляб за очите". Alex P ще изпее и съвместното си парче с Honn Kong "Няма нищо по-добро", което излезе през 2015. Звездата на черните партита в страната подготвя истинска музикална сензация, посочват от управата на клуба.

DJ Rud Fellah и VKO също ще вземат участие в партито с мощен саунд и селекция от най-горещите хип-хоп и ар-ен-би парчета.

На следващата вечер, 4 март (петък), черните бийтове ще продължат да разтърсват Mascara, поднесени от DJ Stancho и DJ Ray Bon.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички