Впечатляваща декорация за концерта на Ozric Tentacles


Впечатляваща декорация за концерта на Ozric Tentacles

3875

Впечатляваща декорация се подготвя за концерта на Ozric Tentacles.

Както е известно, британските прогресив/сайкъделик легенди ще свирят за първи път в България по покана на Wrong Fest. Събитието ще се състои в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 на 10 март.

Освен специалната декорация, която ще бъде монтирана на място, самата група ще пристига с богат арсенал от светлинни ефекти и визуализация. Въпреки че концертът е се пада в четвъртък, организаторите са подготвили дълга музикална програма. Освен професионалния декор и ефекти, събитието ще бъде уникално и заради самите посетители и фенове на Ozric Tentacles. Бандата е призната за една от най–влиятелните на фестивалната сцена и култура в Обединеното Кралство - развитието на формацията е тясно свързано с участията ѝ в афиша на Glastonbury. Тяхната музика е намерилa своя път към сърцата на много прогресив рок фанатици (Porcupine Tree, Hawkwind), джаз любители, хипита, електронни музикални ентусиасти, PSY-транс маниаци. Разнородна публика и реален музикален експеримент за българските меломани.

Вечерта ще стартира с израелската прогресив рок/ джаз формация Project RnL, които ще забият около 80 – минутен сет. Очаква се култовите Ozric Tentacles да свирят над 120 минути. След тях на сцената ще се качат българският ембиент/ прогресив бенд на Павел СтойчевSurbahar. Последен, в малките часове, зад пулта ще застане Psy-транс машината DJ Kundalini.

Билети по 25 лв. - чрез мрежата на Tiketlogic: http://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/ или The Wrong Bar.

Промо видео - тук:

https://youtu.be/pyPM5aLGs10

https://www.facebook.com/WrongBar

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички