Цяла седмица музика и кинопартита на 20-ия София Филм Фест


Цяла седмица музика и кинопартита на 20-ия София Филм Фест

4671

Гостите на "София Филм Фест" 2016 ще имат възможност и да се насладят на парти вечери след избраните прожекции и тази година.

Зала Matti Di (над кино "Люмиер") отново ще е фестивално място за кино срещи и музикални преживявания от 10 до 20 март. Купонът започва с огнена Jarava, пръскаща наоколо хумористични текстове и танцувални ритми на 11 март. Групата на Светльо Билярски ще ни зареди с усмивката на хитовете си "Шефе, ти си уволнен", "Нема да се нервиш за глупости" и "Как да ги изкарам кинтите". Със специалното участие на брас секцията на Уикеда и гост музиканти, които ще дойдат в Matti’D директно след премиерата на "Добро утро, капитане".

В събота Doesn’t Frogs ще ни въвлекат в шумен рок и загадъчна еуфория, обичайни за всички техни лайв изпълнения. Триото не си пада много-много по вокалните партии, но за сметка на това залага смело на синтезатори, електронни семпли и китарни рифове. Очаквайте вълнуващ леко индустриален ню уейв, задължително на тъмно. DJ Onzy (a.k.a. Лъчо от Q-Check) ще разтанцува киногостите с любими рок-ен-рол, сърф рок, рокабили класики. На 14 март предстои среща с една банда, която все още си търси име, но пък вече си е намерила всичко останало, ценно за публиката.

A Band Looking For A Name има допирни точки със соул, джаз, фънк, блус и алтърнатив рок, но проектът звучат единствено като себе си. Въпреки че дебютният им концерт беше едва преди три месеца, те вече имат един готов за издаване албум и работят по втори. Като говорим за нови албуми: Внимание, внимание! Родните алтернативисти P.I.F. се включват в програмата на "София Филм Фест" на 15 март. Освен най-новите си парчета, специално за меломаните и киноманите, Димо и компания ще изпълнят няколко любими кавъра на Фреди Меркюри. Заформя се мини трибют след специалната прожекция на "Queen: Дните от живота ни".
 
Музиката на Surbahar Live Band е микс от ембиънт, етно звучене, прогресив транс и трипинг техно. На 16 март на сцената на фестивала ще се качат музикантът и продуцент Павел Стойчев и останалите от групата, представящи музиката му в пълната ѝ прелест и въздействие. Magi Petrovich & Skiller Live Band ще завършат музикално-филмовата седмица. На 17 март младата челистка (на снимката) и световноизвестният бийтбоксър ще озвучат с виртуозни звуци и вибрации пространството. Последен концерт, но нищо не приключва, а тепърва започва... точно след премиерата на "И балът продължава".

Входът за всички музикални събития в зала Matti’D е с билет за кино.

Билетите в КЕН осигуряват достъп и до парти програмата на фестивала, началото е след 22.00 часа.

SOFIA FILM FEST PARTY ZONE (MATTI’D) ПРОГРАМА:

11 март – JARAVA

12 марти – DOESN’T FROGS

13 март – DJ ONZY

14 март – A BAND LOOKING FOR A NAME

15 март – P.I.F

16 март – SURBAHAR LIVE BAND

17 март – MAGI PETROVICH & SKILLER LIVE BAND

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички