Енрике Иглесиас откровен в непознатиТЕ


Енрике Иглесиас откровен в непознатиТЕ

4582

"Не съм готов още за сватба, но се виждам като баща на едно или на две деца", признава Енрике Иглесиас пред журналиста Георги Тошев във Флорида по време на снимките на филма "Презареждане", който bTV ще излъчи в поредицата "непознатиТЕ" от 12.30 ч. тази неделя, 13 март.

Един от най-желаните ергени в света покани за първи път български екип в прочутото студио "Критерия" в Маями, където са работили Адел, АББА, Боб Марли, Ерик Клептън и други звезди. Там е записал някои от златните си хитове и бащата на ЕнрикеХулио Иглесиас. Енрике върви по неговите стъпки и прави първите си записи в началото на 90-те години в легендарното студио.

Как успява да се задържи в шоубизнеса вече толкова години, защо записва първия си албум под прикритие и каква е истината за отношенията с баща му, има ли конкуренция помежду им, ще разберат зрителите на bTV тази неделя. Пред Тошев Енрике Иглесиас е откровен за връзката си с бившата тенис звезда Ана Курникова. "Не мисля още за брак, но сме заедно. Не е лесно да се живее с мен. Понякога съм труден за издържане заради това, с което се занимавам, заради начинa, по който мисля. Определено си меня настроенията. Пътувам непрестанно, а когато не пътувам и съм си вкъщи, отново си мисля за работа. За мен музиката не е само професия, тя е част от мен. Тя е с мен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата", не крие вокалистът.

Защо Енрике се влюбва в Ана? "Това, че е толкова грижовна, любяща, а в същото време е толкова луда, енергична, пълна е с живот", откровеничи звездата. Какви други тайни споделя Иглесиас за живота си с тенисистката, как прекарват роментичните си вечери и кои са най-неприличните предложения, които е получавал от почитателки, ще стане ясно още от предаването тази неделя.

Срещата на певеца с Жоро Тошев е само два месеца преди шоуто "Секс и любов" да се завърне в столичната зала "Арена Армеец" поради големия интерес на българската публика.

А защо Енрике избира да озаглави последния албум и турнето си "Секс и любов", вместо "Любов и секс", и кое е по-важно за него днес – отговорът в "непознатиТЕ".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички