Огнено шоу от Вакали на 17 март


Огнено шоу от Вакали на 17 март

4679

Формация Вакали (Vakali) обещава невероятно шоу със специални визуални ефекти, разтърсващ саунд и атрактивни танци.

Спектакълът по повод 15-годишнината от създаването на групата ще бъде представен в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 17 март.

Вакали е състав с ясно изразен собствен стил, обединяващ музика, танци, различни ударни инструменти и специални визуални ефекти. Новият спектакъл, който групата ще представи в София, съчетава традиция и съвременност посредством петнадесет огнени кълба, петнадесет специални барабана и петнадесет футуристични конструкции. За пръв път в изцяло мъжката група е включено и дамско присъствие, а зрителите могат да очакват и още изненади, обявиха организаторите от Loud Concerts.

Идеята при създаването на Вакали е да бъде новаторски формат, в който изпълнителите да бъдат музиканти и танцьори едновременно. Репертоарът на групата представлява своеобразно дръм шоу, което интерпретира българските ритми и неравноделни размери със съвременните изразни средства на музиката и танца. Името Вакали естествено подхожда на групата, защото означава "разпалващи" и рефлектира върху чувствата и емоциите, които предизвиква в публиката.

Изпълнителите печелят фенове навсякъде, където гостуват през годините - Германия, Холандия, Сърбия, Ирландия, Италия, Гърция, Китай, Тайван и други.

Трупата участва в много престижни събития у нас: Българската Коледа, "Мюзик Айдъл", "Евровизия", "Гласът на България", "Денсинг Старс", "Мис България", "Шоуто на Слави", "Супермодел Фордмоделс", "Бест Моделс", наградите на БГ Радио и други.

Билетите за спектакъла са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly.

Цените са от 30 лева до 65 лева за пропуск в зависимост от местоположението в залата.

www.youtube.com/watch?v=J5ru4vO2S3g
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички