Sofia Metal Fest 2016 + още един ден - 8 април


Sofia Metal Fest 2016 + още един ден - 8 април

7545

8 април ще бъде част от Sofia Metal Fest 2016, известиха организаторите на проявата BGTSC.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието -  тип фестивал на закрито (Indoor fest), ще се състои в столичната зала "Универсиада" на 9 и 10 април.
 
Добавеният в афиша ден ще бъде за изява основно на групи от страната и региона и е бонус за притежателите на фестивален билет. Пропуски само за него обаче ще се предлагат и отделно. За всички възрасти до 31 март цената на билета ще 10 лева, а от 1 април и в деня на събитието става 15 лева.

В продажба са и 200 еднодневни пропуска за 9 и 10 април на цени от 75 лева до 31 март, а от 1 април и в деня на събитията по 85 лева за всеки един от дните 9 или 10 април. За деца до 7-годишна възраст се запазва свободният вход, но за възрастова категория от 7 до 14-годишна възраст (включително) ще бъде 37.50 лева до 31 март и 42.50 лева от 1 април и в деня.  

Ето и обявените групи по дни:
• 9 април – PARADISE LOST, FINNTROLL, TIAMAT, WOLFHEART
• 10 април – KREATOR, POWERWOLF, BATTLE BEAST, EVIL INVADERS, DIRTY SHIRT (на снимката)

Sofia Metal Fest 2016 ще позволи на феновете да се насладят на концертите и шоупрограмите на любимите си групи при най-добро осветление и озвучаване без значение от времето на провеждане. В съчетание с функционалността на мястото, освен разнородни и разностилови групи, събитието ще предложи и възможности, нетипични за този формат, но характерни за фестивалите на открито –  барбекю, джаги, места за отдих и други.

Билетите се  продават в мрежата на Eventim в цялата страна, Сърбия и Румъния. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, "Пикадили", Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Easy Pay, Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.

След като пропуските за металиадата стартираха на цени от 50 до 100 лева, цената им ще е 120 лева до 31 март включително. От 1 април до 10 април ще струват по 140 лева. Билетът за възрастова категория от 7 до 14-годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно. Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ  билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук.

Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години.

https://www.youtube.com/watch?v=eyzVkHjP60I

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички