Gentlemаns Dub Club с първи концерт в България


Gentlemаns Dub Club с първи концерт в България

3918

Gentlemаn`s Dub Club, eдна от най-популярните британски ъндърграунд групи, пристига в пълен състав за шоу в столичния клуб "Терминал 1" на 15 март, вторник.

Сформиран през 2006 в Лийдс, съставът бързо натрупва солидна сценична репутация със страхотния си микс от реге, дъб и ска. Осемчленната банда се качва на престижни фестивални сцени – Glastonbury, Bestival и Outlook, дори още преди да е издала каквато и да е музика на запис. Английските джентълмени пристигат в София да представят втория си албум "The Big Smoke".

Вратите на клуба отварят в 21.00 ч. Лайв-частта започва точно от 22.00 ч. с една от най-качествените за стила и познати не само в България банди - Zafayah & The Friddim Steppaz, а гостите излизат в 23.00 ч. Преди и след концерта ще звучи тематичен сет от винили, подбран от Selector Lazy Face.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лв. при предварително закупуване и 25 лв. на самата дата и на място. Каси - "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Терминал 1", както и онлайн през сайта на компанията.  Броят на пропуските е ограничен до 450 - препоръчва се предварителното им закупуване.

Gentleman's Dub Club: "High Grade" [Official Video]

https://www.youtube.com/watch?v=RrhXbkOnqys&app=desktop

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички