Светльо & The Legends с втори концерт в Лондон


Светльо & The Legends с втори концерт в Лондон

5158

Светльо Хиподилски & The Legends ще ударят отново в Лондон - точно година след първия си концерт там.

Както е известно, събитието ще се състои този петък - 18 март, а домакин за втори път ще бъде най-старият съществуващ клуб за жива музика на Острова - легендарният The 100 Club.

Сетът на Светльо Хиподилски и компания ще е с продължителност над два часа, включвайки близо тридесет от старите и добре познати песни на Хиподил - концепция, която ще бъде акцент и този път. Публиката в Лондон ще има шанс да чуе на живо парчетата "Бате Гойко", "Жената", "Момичето", "Алкохолен делириум", "Скакауец", "Облаци", "Бира", "Въжен", "Море от алкохол", "PVC", "Чифт очи", "Овци", "Нова градска песен", "Отнесен" и много други. The 100 Club ще отвори врати в 19.30 ч. местно време, а самият лайв стартира в 21.00.

Миналогодишното гостуване на българската група постигна голям успех, при който бяха разпродадени всички възможни места. Очакванията за предстоящия концерт не са по-различни и поради това се препоръчва предварителното и своевременно закупуване на билети. Пропуските се  предлагат през две компании - Wegottickets.com и Billetto.co.uk, а цените са 15 паунда в предварителна продажба и 18 паунда на място. Броят им е ограничен до 300.

Wegottickets.com

http://www.wegottickets.com/event/348210

Billetto.co.uk

https://billetto.co.uk/en/events/svetlio-the-legends

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички