Дръм и басс корифеят Andy C за първи път в София


Дръм и басс корифеят Andy C за първи път в София

4237

След грандиозното начало на парти годината, HMSU подготвят следващото специално събитие.

За първото си шоу в София ще пристигне Andy C -  N 1 диджей през последното десетилетие. Когато става въпрос за дръм и басс музика и култура, неговото име изпъква над всички останали.

Той ще застане зад пулта в столичното студио "Орфей" от 22.00 ч. на 2 април. На сцената ще излезе и друг артист на RAM Records - утвърденият талант Hamilton. Уникалната вечер ще бъде ръководена от MC Tonn Piper, а освен тримата гости от Великобритания, ще се изявят и представители на HMSU, които ще демонстрират родните разбирания за модерен саунд.

Редица хитове, десетки награди, безброй разпродадени фестивали и събития, милиони фенове навсякъде по света - това е само малка част от постиженията на Andy C, един от най-значимите диджеи и персони на електронната сцена в наше време. Последните му All Night събития разпродадоха всички най-големи концертни зали в Англия, а за своето дебютно участие в София виртуозът ще представи 3-часов сет в неподражаемия си стил.

RAM Records стартира през 1992, когато младият артист Andy C решава да създаде своя собствен лейбъл, чрез който да издава авторската си продукция. В началото той по нищо не показва, че ще се превърне в една от най-уважаваните дръм и басс марки в световен мащаб. В началото на 90-те години компанията разполага с няколко издадени парчета и лого, нарисувано от сестрата на Andy C.

20 години по-късно RAM Records е сред имената, които определят модерното звучене на цялата международна дръм и басс сцена чрез изграждане и развиване на имена като Chase & Status, Wilkinson, Calyx & Teebee, SubFocus, Audio и много други.

Билети за събитието - в мрежата на Eventim и магазините 4:20 Shop и Break Piont. Промоционалните пропуски по 15 лв. и тези от 25 лв.  са изчерпани. Налични са билети по 35 лв., но трябва да побързате, защото капацитетът на мястото е ограничен, приканиха организаторите, които не изключват вариант пропуски на вход не се продават изобщо.

"Орфей" е на улица "Самоков" 60 (на 10 минути от метростанция "Жолио- Кюри").

Повече информация на:

https://www.facebook.com/events/1032078903500325

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички