Специална бира за Sofia Metal Fest 2016


Специална бира за Sofia Metal Fest 2016

4664

Последното и най-голямо подгряващо парти в чест на първота издание на Sofia Metal Fest 2016 ще се състои столичния бар Rock It от 20.00 ч. тази неделя, 27 март.

Както MySound.bg нееднократно писа, фестивалът ще се състои в зала "Универсиада" между 8 и 10 април.

Присъстващите в популярното заведение да очакват музикална селекция на песни от творчеството на участниците в събитието, оповестиха организаторите BGTSC. Момчетата от New Disease, които са специални гости на вечерта, ще "загреят" феновете с репертоар от авторски и кавър парчета. Предвидена е и традиционната томбола с пропуски и специални подаръци от мърча на фестивала, която ще започне около 23.00 ч.

Сред изкушенията е и специалната бира, която BGTSC™ и Blek Pine представиха преди дни. Лимитираната серия от 1 000 бутилки е в стил американска ИПА (индийски светъл ейл) със съдържание на 6.7% алкохол и 15 плато градуса. Всички съставки са естествени, без консерванти и изкуствени добавки. За направата са използвани четири вида американски хмел, два вида немски малц, мая и горнобанска вода. На вкус се усеща цитрусов, леко карамелен аромат, а послевкусът е дълъг и приятно горчив, поясняват опитали вече от пивото. Обичайната температура за консумация и дегустация на този вид бира е от 5° до 12°С, но специално за тази серия е препоръчително тя да е 6-7°С. Също така се е по-добре да се пие в чаша тип тулип (лале) или пинта. Подходящи мезета са сирена, червени меса, прошуто и всички разновидности на рок и метъл музиката. Част от бутилките ще достигне до феновете благодарение на многобройните подгряващи игри и активности, свързани със Sofia Metal Fest, а разпространението на останалата част е поверено на www.100beers.bg.

Вратите на Rock It ще отворят в 20.00 часа, групата ще излезе на сцената около 21.00 часа.

Вход: 5 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички