Още едно пътешествие в Златните години на джаза


Още едно пътешествие в Златните години на джаза

4380

Поради големия интерес, Златните години на джаза отново ще оживеят на сцената в Студио 5, представени от Марина Господинова - този път със специалното участие на Ангел Заберски младши.

Концертът е от 21.30 ч. тази събота, 2 април. Както MySound.bg нееднократно писа, в програмата са вечни песни на Ела Фицджералд, Луис Армстронг, Франк Синатра, Тони Бенет, Били Холидей, Ета Джеймс, Рей Чарлз и други, поднесени с много класа и стил.

"Проекът обхваща времето, когато джазът се превръща в нещо повече от музика - той става социален феномен и оформя мирогледа на няколко поколения - обяснява замисъла Марина Господинова - Това е музиката на оптимизма между двете световни войни, когато луксът и блясъкът са основен стремеж на обществото, когато властват увлечението по хедонизма и удоволствията, желанието за обаяние, известност и изискано поведение".

Заедно с певицата във времето на Cotton Club и из улиците на Харлем ще ви пренесат Ангел Заберски младши (пиано), Димитър Карамфилов (контрабас) и Атанас Попов (барабани).

"Искам публиката да се усмихва през цялото време, защото песните, които съм подбрала, са изключително позитивни и познати. Ние изпитваме огромно удоволствие когато ги изпълняваме, и искам да предадем това чувство и на хората, които са дошли да ни слушат", казва лъчезарната Марина.

Билети - по 10 лв. Те се продават и чрез мрежата на Тicketlogic. Закупеният пропуск обаче не осигурява седящо място, Резервацията след закупен билет е напълно задължителна, поясняват от управата на клуба.

За резервации: 0887 934 335 (след 14 ч.).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички