1 200 на крака за Andy C и H.M.S.U.


1 200 на крака за Andy C и H.M.S.U.

4679

Столичното студио "Орфей" събра позитивната емоция на стотици фенове, дошли да споделят първото парти в София на един от най-добрите диджеи на световната сцена - Andy C.

Залата и дворът едва побраха почитателите, дошли да се забавляват с британския корифей на дръм-ен-бейса и неговия колега Hamilton. Водещ на шоуто бе MC Tonn Piper, а в програмата се включиха и диджеите на H.M.S.U.

Партито бе с ранен старт в 22.30 ч., а първите два часа бяха отредени за сетовете на EXo и Targy, след което стартира Hamilton. Той подобаващо подготви публиката с мегамощни парчета от актуалния репертоар на световната басс сцена.

Излизането на специалния гост Andy C на сцена бе приветствано по начин, достоен за най-великите музиканти - гора от ръце и радостен вопъл. Гостът бързо овладя настроенията и поведе феновете в невероятна одисея от мелодия и звуци, която кулминира в истински екстаз. Публиката сякаш се превърна в едно гигантско същество, което си говореше с MC Tonn Piper на съвсем правилен английски и приветстваше парче след парче от умелия микс на Andy C. В невероятния и динамичен микс се чуваха както чисто нови неиздавани песни, така и любими на всички хитове, познати като класика в жанра.

Програмата закри родното дуо High Roll, което доказа, че световното ниво е минимумът, което може да предложи. Двамата диджеи Mocks и Konspirator умело комбинираха с добре познати парчета и собствена продукция от каталога на Formation Records.

Утринта завари залата все още пълна с над 500 души, които изразиха своето въодушевление и радост от преживяното в продължение на часове.

Коментарите за събитието в социалната мрежа са недвусмислени:

Victoria Tzvetanova: Мега добро парти, благодаря от сърце за хубавата вечеринка:)
Каролин Статовци:• Къде са ми краката Andy ?!
Teodor Trifonov: За пореден път смазахте с тоя евент HMSU и сбъднахте една моя мечта.
Кирчо Боянов: Лелеее...... лудница бешееее,егати силното парти стана евала на ХМСУ че ни зарадваха с fav Andy C & Hamilton 10x Again :)))
Александър П.: Кой е телефонът за да си поръчам инвалидна количка, защото краката ми си отидоха ;D Страааашно партии евала благодаря ви за приятните емоции и за незабравимото преживяване.
Konstantin Panayotov: много добреее, браво за оргинизацията! andy andy andy eh eh eh

https://facebook.com/events/1032078903500325

Видеоматериал от Емил Казаков тук:
https://www.youtube.com/channel/UCXGz1C1xvWWOEennYn-eUPQ

Събитието премина под знака на успеха без прекъсване от 22.30 ч. до 06.00 ч. и в духа на разбирателство между посетители и персонал.

Следващата проява на H.M.S.U. ще се проведе в столичния парти център "4 км" на 9 април с вход свободен.
Снимки от партито - в секцията "Галерия

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички