Спечели сборника на Емил Кустурица Сто яда!


Спечели сборника на Емил Кустурица Сто яда!

4442

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Колибри", в чийто каталог се появи сборникът на Емир Кустурица (Emir Kusturica) "Сто яда" (част от корицата на снимката). Балканският хулиган - режисьор, музикант,  писател и изобщо арт-персона, пристига със своя Оркестър на непушачите (The No Smoking  Orchestra) у нас за концерт, който ще се състои в зала 1 на НДК на 22 април. Събитието е организирано от DеGris Events.

Трима от вас получават шанса да се сдобият с книгата. Имената им ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

Колко новели съдържа сборникът "Сто яда" на Емир Кустурица?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Emir

Очакваме до 13.00 ч. на 12 април, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Читателите на "Колибри" си спомнят, че в България беше издадена автобиографията на Кустурица - "Смъртта е непотвърден слух" -  свръхенергийна, обезоръжаваща изповед, напоена със спомени за най-близките му хора, белязана от паметни срещи с магията на киното, но и от абсурдни перипетии и предизвикателства на оцеляването.

Изявите на Eмир и неговата банда, определена като "необичаен културен феномен", излизат от рамките на "стандартен концерт" и правят зрителите пълноправни участници в спектаклите. По време на изпълненията си те канят хора от публиката да изпълняват физически упражнения за "загрявка", а сцената се превръща в дансинг с пеещи и танцуващи хора на грандиозния финал.

Като истински повелители на трансграничната еуфория, под звуците на балканските ритми, Кустурица и групата му ще завладеят българската публика с визия и звук и ще я хипнотизират с мощния си енергиен заряд.

В репертоара са включени песните "PitBull Terrier" - саундтрак към филма  "Черна котка, бял котарак", "Djinj Dinji Bubamara", "Unza Unza Time", "Fuck You MTV"  - нецензурирана песен, демонстрираща негативно отношение към мейнстрийм културата и световната "aмериканизация", и много други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички